CHL-välierät alkavat – Trinecin matkassa komea määrä kiekkofaneja Jyväskylään

Puustinen ja Nättinen jättävät JYPin - käyttivät sopimustensa KHL-purkuoption

CHL-välierät alkavat huomenna, kun JYP kohtaa tshekkiläisen Trinecin. Kamppailu pelataan Suomessa, ja se alkaa klo 19:00.

Jääkiekon mestarien liigassa, CHL:ssä, aletaan ratkomaan huomenna paikkoja finaaliin, kun JYP kohtaa kotihallissaan tshekkiläisen Trinecin. Kyseisen otteluparin lisäksi semifinaaleissa pelaavat myös tshekkiläinen Liberec sekä ruotsalainen Växjö.

JYP:n kotihalli LähiTapiola Areenassa ei mennä kuitenkaan täysin suomalaiskomennossa, sillä paikan päälle on matkannut komea joukkio tshekkiläisfaneja. Asia kävi ilmi CHL:n Twitter-tililtä, joka julkaisi faneista sosiaaliseen mediaan komean otoksen lentokoneen edessä.

Kuvatekstiksi CHL:n some-tiimi oli laittanut, että ”fanit ja pelaajat ovat saapuneet Jyväskylään”. Tästä voi päätellä, että koko ryhmä on saapunut Suomeen samalla lennolla.

Otteluparista on luvassa tasainen, sillä molemmat ovat esiintyneet mestarien liigassa tähän mennessä edukseen. Voit lukea CHL-välierien ennakon tästä linkistä.

 

Unibet näyttää kaikki CHL:n ja SHL:n pelit ilmaiseksi suorana lähetyksenä! Katso lisätiedot live streameista!

Laitataklauksen sivuilta löydät otteluun kisan, jossa palkintona on 20€ arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.com:iin! Kisaan pääset osallistumaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lisää CHL-uutisia voit lukea TÄSTÄ.