CHL-välierät: JYP joutuu kovaan tulitukseen, sillä vastassa tulikuuma kotijoukkue

CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.
CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.

CHL-välierät jatkuvat tänään. Ensimmäisenä vuorossa on JYP:n ja tshekkiläisen Trinecin kohtaaminen. Kamppailu alkaa Suomen aikaa klo 18:00. 

JYP ja Trinec kohtaavat tänään CHL-välierien toisessa osaottelussa, joka pelataan Tshekin maaperällä. JYP vei Jyväskylässä pelatun kamppailun nimiinsä lukemin 4-2, joten se lähtee toisen otteluun kahden maalin johdon turvin.

JYP ei ole jäänyt tämän kauden CHL-otteluissa yhtä ainutta kertaa pisteittä (yksi tasapeli, loput voittoja) kotikentillä, mutta vieraissa onkin sitten ollut hiljaisempaa. Se on pelannut vieraalla maaperällä nyt viisi kamppailua, joista se on hävinnyt jopa neljä ottelua. Lähtökohdat illan kamppailuun eivät siis ole tämän myötä kovinkaan herkulliset.

Toki ottelun panos saattaa siivittää jyväskyläläiset uuteen liitoon.

Trinecin kotirekordi on sen sijaan kova. Viidestä ottelusta se on vienyt tähän mennessä nimiinsä kaikki viisi, eikä sille ole tehty kyseisissä kamppailuissa kuin kolme maalia. JYP joutuu siis antamaan illan ottelussa kaikkensa, jotta se onnistuu rikkomaan tshekkiläisseuran kovan puolustuksen ja loistavan maalivahtipelin.

JYP on kuitenkin suomalaisfanien onneksi ollut tammikuussa kivenkova joukkue, sillä se on napannut pelaamistaan kuudesta ottelusta neljä voittoa. Tappiot se on kärsinyt ainoastaan KalPalle ja HPK:lle, jotka tulivat toisaalta molemmat juuri vieraskaukaloissa.

Trinecin tarina vuonna 2018 on ollut samankaltainen. Kotona se on vienyt kaikki kolme kamppailua, mutta vieraissa se on kärsinyt tappiot JYP:n lisäksi Sparta Prahalle sekä Pardubicelle.

Tässä vaiheessa on kuitenkin muistettava, että Trinecille ei riitä yksinomaan se, että se voittaa ottelun. Sen on nimittäin vietävä kamppailu nimiinsä vähintään kahdella maalilla, jos se mielii pitää finaalipaikasta kiinni. Ja kuten me suomalaiset kiekkoniilot tiedämme, ei tämä tule olemaan helppo urakka, kun vastassa on kivenkova JYP.

CHL:n nettisivuihin pääset tutustumaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Jännitä JYP:n elintärkeä matsi UnibetTV:n kautta! Katso lisätiedot live streameista!

Lisää CHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme CHL-osiosta.