Christopher Gibsonilla järkyttävä iltapuhde – kuusi omiin ja vaihtoon

Suomalaisvahti Christopher Gibsonilla oli hankala iltapuhde Tampa Bay Lightningia vastaan.
Suomalaisvahti Christopher Gibsonilla oli hankala iltapuhde Tampa Bay Lightningia vastaan.

New York Islanders kohtasi viime yön kamppailussa Tampa Bay Lightningin. Suomalaisvahti Christopher Gibsonilla ei ollut helppoa, sillä hän otti kuusi omiin.

New York Islanders ja Tampa Bay Lightning iskivät viime yön kamppailussaan ison vaihteen silmään, sillä joukkueet iskivät yhteensä 13 maalia.

Itse ottelu päättyi vierasjoukkue Lightningin 7-6-voittoon. Tampan paras pistemies oli Brayden Point, joka saalisti tililleen tehot 1+2. Kotijoukkueen puolelta Jordan Eberle (0+3) sekä Anthony Beauvillier (2+1) keräsivät vyölleen kolme tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Suomalaisittain ottelussa ei ollut juhlittavaa, sillä Islandersin maalinsuulla aloittanut Christopher Gibson otti selkänsä taakse jopa kuusi osumaa, vain reilun 31 minuutin pelin aikana. 25-vuotias karkkilalainen nappasi kamppailussa toki 18 torjuntaa, joten hänen torjuntaprosenttinsa ei ollut täysin umpisurkea, sillä se oli tasan 75.

Kyseessä oli Gibsonin uran kuudes NHL-startti. Hän on voittanut pelaamistaan peleistään vain kaksi varsinaisen peliajan puitteissa, ja hänen tilastonsa otteluista ovat 91,5/3.48.

Ottelun parhaisiin paloihin pääset käsiksi tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!