VIDEO: Claude Giroux tarjosi hurjan niitin – ruma vai puhdas?

Flyersin Claude Giroux jysäytti kovan pommin Penguinsin Carl Hagelinia vastaan.
Flyersin Claude Giroux jysäytti kovan pommin Penguinsin Carl Hagelinia vastaan.

Philadelphia Flyersin Claude Giroux tarjosi viime yönä uskomattoman kovan taklauksen, jonka uhriksi joutui Pittsburgh Penguinsin Carl Hagelin.

Philadelphia Flyers joutui eilen pitkälle kesälomalle, kun sen verivihollinen, Pittsburgh Penguins, vei ottelusarjan kuudennen kamppailun nimiinsä lukemin 8-5. Näin ollen Penguins vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2.

Ottelusta jäi inasen verran spekuloitavaa ja jossiteltavaa, sillä Jake Guentzelin 6-4-voittomaalia edelsi Kris Letangin kampitus. Osa on sitä mieltä, että tilanteessa ei ollut mitään väärää, osa taasen, että kyseessä oli selkeä kampitus. Voit katsoa tilanteesta videon täältä.

Kamppailussa nähtiin myös eräs toinen hetki, joka jätti kiekkoihmisten keskuuteen spekuloitavaa. Kyseessä on Claude Giroux’n taklaus Carl Hageliniin. Kyseessä on samankaltainen tilanne kuin Letangin kampitus; osa näkee, että taklaus on puhdas, osa on taasen sitä mieltä, että se oli erityisen ruma.

Giroux osui Hageliniin kovalla vauhdilla Penguinsin päässä, juuri kun Hagelin oli luopunut kiekosta. Hagelin ei nähnyt tilanteessa lainkaan häntä kohti kovaa luistellutta Giroux’ta, joka sai viedä kovan taklauksensa rauhassa loppuun.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jääkiekkofanien unelma: Viasat ja Telia yhteistyöhön