VIDEO: Claude Giroux loihti todellisen kaunokaisen jatkoajalla

Claude Giroux teki eilen illalla upean maalin, kun Flyers kohtasi Boston Bruinsin.
Claude Giroux teki eilen illalla upean maalin, kun Flyers kohtasi Boston Bruinsin.

Philadelphia Flyers onnistui kaatamaan Boston Bruinsin eilisessä kamppailussa jatkoajalla. Flyersin voiton takuumiehenä toimi Claude Giroux.

Philadelphia Flyers kohtasi eilisessä Prime Time -ottelussa Boston Bruinsin. Kamppailu pelattiin Philadelphian maaperällä, ja kotifanien onneksi Flyers nappasi ottelusta 4-3-voiton, joka tuli tosin vasta jatkoajan puitteissa.

Flyersin yksi suuria sankareita oli maalivahti Petr Mrazek, joka nappasi ottelussa 36 koppia, joten hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,3. Hän myös otti kamppailussa yhden uskomattoman torjunnan, jonka myötä ottelun lukemat säilyivät 0-0:ssa. Voit katsoa videon torjunnasta täältä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mrazekin lisäksi Flyers saa kiittää isosti kapteeni Claude Giroux’ta, joka iski kamppailussa kaksi maalia. Näistä etenkin jälkimmäinen tuli tärkeimpään mahdolliseen paikkaan, kun mies iski kiekon jatkoajalla Anton Khudobinin selän taakse.

Osuma oli kaiken lisäksi todella kauniista päästä. Giroux pääsi tilanteessa nokikkain Khudobinin kanssa, ja hän vei venäläisvahtia kuin pässi narussa. Hän nimittäin hämäsi, että hän aikoo iskeä kiekon maaliin jalkojensa välistä, mutta sen sijaan hän toikin pelivälineen takaisin etupuolelleen ja laittoi sen maaliin rystypuolelta.

https://www.instagram.com/p/BhCgsCWDWRA/?taken-by=hockeycollective

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!