VIDEO: Colorado kaatui Anze Kopitariin – slovenialainen iski neljä!

Colorado Avalanche kaatui viime yön kamppailussa Anze Kopitariin.
Colorado Avalanche kaatui viime yön kamppailussa Anze Kopitariin.

Colorado Avalanche kohtasi viime yönä Los Angeles Kingsin, jolle se hävisi hurjin lukemin, 7-1. Todellisuudessa Colorado kaatui Anze Kopitariin.

Colorado Avalanche sai viime yön kotiotteluunsa vieraita Kaliforniasta, kun Los Angeles Kings kohtasi denveriläisryhmän Pepsi Centerissä.

Kotifaneille ja isäntäjoukkueelle ei jäänyt kuitenkaan ottelusta jälkipolville kerrottavaa, sillä Kings vei sen hurjin lukemin, 7-1. Kuninkaiden ehdoton kärkinimi yön ottelussa oli slovenialaishyökkääjä Anze Kopitar, joka saalisti tililleen tehot 4+0. Kopitar laukoi Kingsin ensimmäisen, kolmannen, viidennen sekä kuudennen maalin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseessä oli sikäli historiallinen hetki, sillä edellisen kerran kukaan Kings-pelureista on onnistunut tekemään neljä maalia samaan otteluun vuonna 1993, kun legendaarinen Luc Robitaille onnistui tempussa Quebec Nordiquesia vastaan.

Kopitar viimeisteli hattutemppunsa jo toisen erän puolivälin jälkeen, ja hän teki tämän tyylillä. Mies sai kiekon hyökkäysalueella ja iski komean rystylaukauksen Avalanchen verkon perukoille. Viimeisen maalinsa Kopitar iski, kun kolmatta erää oli ehditty pelaamaan reilut kolme minuuttia.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!