VIDEO: Jösses, mikä nopeus! Connor McDavid teki kauden ensimmäisen

Connor McDavid teki kauden ensimmäisensä viime yön kamppailussa.
Connor McDavid teki kauden ensimmäisensä viime yön kamppailussa.

Connor McDavid teki kauden ensimmäisen maalinsa viime yönä, kun Edmonton Oilers kohtasi vieraskaukalossa Boston Bruinsin.

Moni pitää Connor McDavidia NHL:n parhaana pelajaana, eikä syyttä. Osa-alue, jolla McDavid onnistuu dominoimaan kaukalon on tapahtumia on nuorukaisen nopeus, josta saatiin jälleen loistava esimerkki viime yönä.

McDavid nimittäin iski kauden ensimmäisen maalinsa viime yön kamppailussa Boston Bruinsia vastaan. Osuma oli Oilersin kannalta laiha lohtu, sillä Bruins vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-1. Oilers on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua, joista se on hävinnyt molemmat selvällä erolla.

McDavid kuitenkin väläytteli osaamistaan iskemällä komean maalin. Osuma ei vaatinut muita ihmeitä kuin ainoastaan McDavidin räjähtävän nopeuden. Hän nimittäin pyyhälsi ohi Bruinsin puolustuksen ja iski kiekon varmasti verkon perukoille.

Kanadalaistähti on iskenyt nyt kauden kahdessa ensimmäisessä kamppailussa juuri yhden maalin ja yhteensä kolme tehopistettä. Voit katsoa McDavidin osuman alta löytyvästä videosta.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Aleksander Barkov rikkoi kovan merkkipaalun – iski kaksi tehopistettä