NHL:n parhaat mikitykset: Connor McDavid ylisti Pekka Rinnettä

Connor McDavid ylisti Pekka Rinnettä NHL:n All Star -tapahtumassa.
Connor McDavid ylisti Pekka Rinnettä NHL:n All Star -tapahtumassa.

NHL on julkaissut videon parhaista mikitetyistä pelaajistaan. Videon paras anti oli, kun Connor McDavid ylisti Pekka Rinnettä NHL:n All Star -pelissä.

NHL:ssä pelaajia mikitetään moneen ja taas moneen otteluun, ja nyt on jälleen sen aika, kun näistä parhaat ovat valittu todella hauskaan ja mielenkiintoiseen videokokoelmaan, jonka NHL itse on ladannut internetin ihmeelliseen maailmaan.

Video pitää sisällään monia hauskoja hetkiä, joista vastaavat monet eri pelaajat ja tuomarit. Yksi viihdyttävimpiä hahmoja on erotuomari Wes McCauley, joka piti jöötä muun muassa NHL:n All Star -tapahtumassa. Hän esimerkiksi kehotti Drew Doughtya purjehtimaan kentän lävitse ja tekemään maalin.

Hetkeä myöhemmin Doughty teki juuri tämän, minkä perään McCauley alkoi kertomaan hänelle, kuinka hänestä tulisi hyvä valmentaja.

MUISTA MYÖS:
Ruotsi – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

McCauley kertoi siinä samalla All Star -ottelussa Brad Marchandille, että jos hän viheltäisi hänelle nyt jäähyn, saisi hän valtavimmat suosionosoitukset koskaan. Marchand lisäsi tähän, että McCauley olisi tämän jälkeen jumalan asemassa.

Videolla nähtiin myös mairittelevaa suomalaisväriä, kiitos Connor McDavidin. Hän nimittäin kirosi Pekka Rinteen hyvyyttä.

– Itse asiassa olen tehnyt Rinteelle vain kaksi maalia koko urani aikana, vaikka pelaan häntä vastaan usein. En koskaan saa lyötyä häntä. Hän on niin hyvä, McDavid mutisi vaihtopenkillä.

Hetkeä myöhemmin McDavid pääsi nokikkain Rinteen kanssa, mutta suomalainen veti tässäkin tilanteessa pidemmän korren. McDavid heitti tämän perään, että ”en koskaan

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Suoraan päähän – Ryan Hartman sai pelikieltoa tästä taklauksesta