VIDEO: Albertan paikallisväännössä draamaa – Connor McDavidille käytöskymppi

NHL 19 julkaisi parhaat pelaajansa. Connor McDavid löytyy listan kärjestä.
NHL 19 julkaisi parhaat pelaajansa. Connor McDavid löytyy listan kärjestä.

Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin välisessä väännössä nähtiin aamuyöstä hurjaa draamaa. Connor McDavid tulistui ottelun tuomareille.

Albertan provinssin kaksi suurinta kiekkoylpeyttä, Edmonton Oilers ja Calgary Flames, kohtasivat toisensa viime yönä Edmontonissa. Kamppailu ei jättänytkään ketään kylmäksi.

Nimittäin ottelu venyi aina voittolaukauskilpailuun saakka, vaikka kiekko saatiin jo kertaalleen maaliin kamppailun jatkoajalla. Kyseinen osuma oli Ryan Stromen käsialaa, mutta pelin tuomaristo päätti hylätä osuman maalivahdin estämisen vuoksi.

Nimittäin kiekon maalille alunperin toimittaneen Connor McDavidin katsottiin tehneen tilanteessa rikkeen, kun hänen luistimensa osui Flames-vahti David Rittichin kilpikäteen ja mailaan. McDavid kävi tilanteesta todella kuumana, sillä hän ei allekirjoittanut tekemäänsä rikettä.

Katso tilanne alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Oilers onnistui kuitenkin lopulta nappaamaan kaksi pistettä haltuunsa, kiitos juuri McDavidin tyylikkään rankkariosuman, jonka hän loihti kamppailun voittolaukauskilpailussa. McDavid nappasi kahden pisteen lisäksi tililleen myös 10 rangaistusminuuttia, sillä hän mollasi tuomaristoa tuuletuksensa myötä.

Supertähti nimittäin kehotti tuomareita tarkastamaan myös rankkarimaalin siinä toivossa, jos ”siinä olisi ollut maalivahdin häirintää”. Tuomaristo ei tätä sulattanut, vaan lätkäisi McDavidille käytöskympin.

Joka tapauksessa Oilers vei lopulta dramaattisen ottelun nimiinsä lukemin 4-3 vl.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Patrik Laine iski kauden 22. osumansa – ujutus veskarin puikoista