Coolbet hakee jääkiekkotietäjää – voita VIP-liput Suomen NHL-otteluun!

Coolbet järjestää kisan, jossa voittaja pääsee katsomaan Suomessa ensi syksynä pelattavaa Winnipeg-Florida-ottelua.
Coolbet järjestää kisan, jossa voittaja pääsee katsomaan Suomessa ensi syksynä pelattavaa Winnipeg-Florida-ottelua.

Vuoden parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi tituleerattu Coolbet hakee todellista jääkiekkotietäjää: palkintona on kaksi VIP-lippua Suomessa pelattavaan NHL-otteluun.

Olisitko halunnut päästä katsomaan jompaakumpaa ensi syksynä Suomessa pelattavaa NHL-ottelua, mutta ”matti kukkarossa” vei mukanaan nämä haaveet?

Ei hätää. Coolbet järjestää jääkiekon MM-kisojen yhteyteen huippujännittävän kilpailun, jossa palkitaan ennen kaikkea jääkiekkotietämyksestä.

Osallistumalla kyseiseen kilpailuun sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi NHL-ottelun näkemisestä paikan päällä, eikä sinun tarvitse tehdä sitä yksin – saat ottaa mukaasi yhden kaverin.

Kyseessä ei ole myöskään mitkä tahansa otteluliput esimerkiksi piippuhyllyltä, vaan voittaja pääsee katsomaan maailman kovinta kiekkoliigaa ja NHL:n parhaisiin lukeutuvia suomalaispelaajia, kuten Aleksander Barkovia ja Patrik Lainetta, kaverinsa kanssa VIP-aitiosta.

Coolbet-kisa – miten osallistun?

Osallistuminen kilpailuun on äärimmäisen helppoa, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin seurata näitä alla olevia ohjeita sanatarkasti.

  1. Lyö vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa jääkiekon MM-kisojen kohteeseen ennen turnauksen ensimmäisen ottelun alkua.
  2. Voit lyödä yhden vedon tai useita vetoja.
  3. Vastaa 13 kysymykseen.
  4. Veto tulee asettaa ja vastaukset tulee jättää 4.5.2018, kello 17:10 mennessä. Eniten oikeita vastauksia saanut ja vähintään 10 € edestä jääkiekon MM-kisoihin vetoa lyönyt pelaaja voittaa kaksi VIP-lippua Helsingissä pelattavaan Winnipeg-Florida-otteluun. 
  5. Jos useammalla kuin yhdellä pelaajalla on eniten oikeita vastauksia, valitaan voittajaksi se pelaaja, joka jätti vastauksensa ensin. Vain yksi vastauskerta per asiakas.

Kilpailuun pääset osallistumaan alla olevan painikkeen kautta.

Kun olet painanut painikkeesta, valitse Coolbetin etusivulla olevasta navigaatiovalikosta kohta ”Kampanjat” ja paina sen jälkeen yläpuolelle ilmestyvästä rullasta kohta ”Voita VIP-liput Helsingin NHL-peliin”. Vastauksesi 13 esitettävään kysymykseen pääset antamaan kyseiseltä sivulta löytyvän linkin kautta.