Erikoislehti Tips: Coolbet on valittu maailman parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi

Coolbet on valittu norjalaisen vedonlyöntiin erikoistuneen Tips-lehden toimesta maailman parhaaksi vedonlyöntiyhtiöksi.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbet on valittu maailman parhaaksi omalla toimialallaan. Tämä selvisi norjalaisesta vedonlyöntiin erikoistuneesta Tips-lehdestä, joka kertoi valinnastaan eilen.

Coolbet sai parhaat arvosanat lähes jokaisessa mahdollisessa kategoriassa ja sen ero toiseksi tulleeseen yhtiöön oli lopulta kuusi pistettä. Coolbetin CEO Jan Svendsenin mukaan ”kuuden pisteen eroa voisi verrata pikajuoksukilpailun voittamiseen kokonaisella sekunnilla”.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Kärppien voitosta tarjolla kerroin 50,00!

Coolbet on ensimmäinen peliyhtiö viimeiseen 10-12 vuoteen, joka on aloittanut toimintansa kasinon pyörittämisen sijaan suoraan vedonlyönnistä. Tämä on luonut pelaajien keskuudessa sen ilmapiirin, että kyseessä on toimiva sivusto, jonka kertoimet ovat olleet heti alusta alkaen houkuttelevat.

Coolbetin toimistolla ei kuitenkaan iloita saavutuksesta liikaa, vaan halu kehittyä yhä paremmaksi vedonlyöntiyhtiöksi jatkuu jatkumistaan.

– Olemme Coolbetilla iloisia kaikesta siitä, mitä olemme jo saavuttaneet, mutta juuri tänään johtokunnan kokouksessa korostimme sitä kuinka vaarallista olisi, jos tulisimme tästä kaikesta liian tyytyväisiksi. Tiedämme, että on vielä monta asiaa, joissa voimme tulla paremmiksi, joten tänä iltana lasillinen viiniä saa riittää juhlistamaan tätä saavutusta, Svendsen kirjoitti Coolbetin blogissa.

Suosittelemme myös:
Aleksander Barkov sai ansaittua kunniaa – ehdolla NHL:n herrasmiespelaajaksi!