Coolbet tarjoaa jokaviikkoiseen tuplaukseen lisäpalkintoja – läpäisystä 2000€

Coolbetin tuplaukseen Coolbet tuplaus / Laitataklaus.com

Coolbet tarjoaa lisäpalkintoja pelaajille, jotka läpäisevät tuplauksen ja täyttävät kampanjan ehdot. Tuplaus käynnistyy maanantaisin.

Jopa legendaariseksi muodostuneessa tuplauksessa on ideana lyödä yksi veto per päivä aina maanantaista sunnuntaihin saakka ja jokaisen vedon kertoimen pitää olla vähintään 2.00. Näin ollen saat kasvatettua kassasi todella suureksi, kun etenet viimeisille päiville ja lyöt aina seuraavan päivän vetoon edellisen päivän voitot.

Coolbet tarjoaakin jokaiselle tuplauksen läpi päässeelle 2000 euroa. Jaossa on myös muita palkintoja.

Tästä pääset mukaan tuplaukseen!

Sivuiltamme löydät myös Laitataklaus.comin tuplauksen, joka ilmestyy sivuillemme joka viikko. Uskallatko peesata meitä vai menetkö omaa reittiäsi?

NÄIN OSALLISTUT

 • Kampanja alkaa maanantaisin. Vahvista siis osallistuminen joka maanantai.
 • Vahvistamisen jälkeen lyö veto klo 12:00-23:59 välillä. Vedonlyöntihetkellä päivän ensimmäinen ehdot täyttävä vetosi lasketaan mukaan tuplaukseen. Voit siis osallistua vain yhdellä vedolla päivittäin.
 • Vedon tulee ratketa tiistai-aamuun klo 10:00 mennessä, jonka jälkeen voit asettaa tiistain vedon klo 12:00-23:59 välillä. Sama aikataulu pätee jokaisena viikonpäivänä.
 • Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto, joka on lyöty ennen ottelun alkua.
 • Minimikerroin on joka päivä 2,00. Minimipanos on maanantaisin 5 €, maksimipanos 20 €. Seuraavina päivinä panos on oltava täsmälleen edellisen päivän voittosumma.
 • Tuplaus jatkuu 7 päivää tai päättyy kunnes vetosi häviää, jos veto ei ratkea määräaikaan mennessä tai jos et lyö ehdot täyttävää vetoa jonain päivänä. Voit myös lopettaa kesken jättämällä vedon väliin.
 • Tuplauksen kaikki kohteet tulee lyödä näistä sarjoista:
  – Jääkiekko: NHL, KHL, CHL, SHL, Liiga, Mestis.
  – Jalkapallo: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, Valioliiga, Englannin Championship, Serie A, Bundesliga, La liga, Ligue 1.
  – Jenkkisarjat: NBA, NFL.