Osallistu Voittoputki-kisaan – Coolbet tarjoaa voittajalle 1000€

Coolbet julkaisi sivuillaan mahtavan Voittoputki-kisan, jossa kisailijoiden on lyötävä mahdollisimman monta päivää putkeen oikein.

Voittoputki on Coolbetin uusi kilpailu, jossa haetaan maan tasaisinta betsaajaa. Kisan idea on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että voittajaksi selviytyy se, jonka vedot napsuvat pisimpään oikein. Sinun ei tarvitse kuitenkaan kehitellä uusia betsejä jatkuvasti, vaan kerta päivässä riittää.

Konsepti on varmasti monelle tuttu, sillä se muistuttaa todella läheisesti Coolbetin Tuplausta ja Triplausta. Se, joka saa Voittoputkessa pisimmän voittoputken, voittaa Coolbetiltä 1000 euroa.

Kisassa sinun tulee lyödä vähintään 10 euron arvoinen betsi, jonka vähimmäiskerroin on 1.60. Veto saa olla joko single tai yhdistelmä, kunhan se vain sisältää yhden ottelun jääkiekon MM-kisoista. Kilpailu alkaa 4.5. klo 00:01 ja päättyy samana päivän, klo 21:15, kun MM-kisojen avauspäivän viimeinen ottelu alkaa.

NÄIN OSALLISTUT VOITTOPUTKEEN:

1. KIRJAUDU/REKISTERÖIDY COOLBETILLE ja syötä bonuskoodi: VOITTOPUTKI kohdassa Tili → Bonukset. Olet mukana kilpailussa.

2. Lyö veto ennen otteluiden alkua tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,6. Vedon tulee sisältää vähintään yksi kohde jääkiekon MM-kisojen otteluista. Kaikki vetomuodot ovat sallittuja. Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista.

3. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12.00 – 23:59 välisenä aikana ja veto/vetolappu tulee olla ratkaistuna seuraavana aamuna klo 10.00 mennessä.