Nyt laitetaan rahoiksi Jokereilla – Coolbetilta huikea Moneyline-kerroin!

Jokerit Coolbet / Laitataklaus.com

Coolbetilta irtoaa huikea buustattu Moneyline-kerroin eilen todellisen maraton-ottelun voittaneelle Helsingin Jokereille.

Helsingin Jokerit taistelee edelleen KHL:n pudotuspeleissä paikasta seuraavalla pudotuspelikierroksella, kun se onnistui voittamaan Moskovassa aina viidenteen jatkoerään venyneen ottelun ja kaventamaan voitot lukemiin 2-3.

Ja kuten olettaa sopii, jättimäisen pitkä maraton-ottelu tuntuu satavarmasti vielä enemmän moskovalaisten leirissä; TsSKA, kun oli jo valmistautunut juhlimaan jatkopaikkaa, eikä pienessä mielessäkään käynyt, että edessä olisi vielä yksi Helsingin reissu.

Coolbetilta irtoaakin Jokerien voitosta intoutuneena huima hemmottelutarjous uusille asiakkaille: Jokereille on tarjolla huima Moneyline-kerroin 8,00, kunhan rekisteröidyt kampanjan aikana.

Ja myöskään vanhat pelurit eivät jää vaille huomiota, sillä Coolbet tarjoaa yksinomaan vanhoille asiakkailleen 10 euron ilmaisvedon – sinun tarvitsee vain tehdä 20 euron talletus käyttämällä bonuskoodia ”LATKA10”, luonnollisesti ilman lainausmerkkejä.

10 euron ilmaisvedon voi käyttää KHL:ään, Liigaan ja NHL:ään.

Uusi asiakas: näin hyödynnät Jokerien uskomattoman kertoimen

1. Avaa pelitili ja tee talletus (Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia. Veto tulee lyödä oikealla rahalla ja voit hyödyntää vedonlyönnin ensitalletusbonuksen vasta seuraavalla talletuksellasi.)

2. Lyö enintään 10 € single-veto, että Jokerit voittaa TsSKA Moskovan (Moneyline). Vedon tulee olla ensimmäinen pelitililtä lyömäsi veto. Vain ennen ottelun alkua lyödyt vedot hyväksytään kampanjaan!

3. Huolimatta vetokupongilla näkyvästä kertoimesta, saat kertoimeksi huiman 8,00. Jos Jokerit voittaa ottelun (Moneyline), Coolbet maksaa lyödyn vetosi kerroinerotuksen kertaa panoksesi rahana sunnuntaina 25.3. Lisärahalla ei ole kierrätysvaatimusta.

Vanha asiakas: ota ilo irti ilmaisvedolla!

1. Kirjaudu sisään Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Tee vähintään 20 € talletus käyttämällä bonuskoodia: LATKA10

3. Saat välittömästi 10 € ilmaisvedon, jonka voit käyttää johonkin seuraavista jääkiekkosarjoista: KHL, Liiga, NHL

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa Coolbetille!