Coolbetin blogi: Carolina Hurricanes – Nashville Predators

Accuscore analysoi kaikki NHL:n pudotuspeliparit. Tänään tarkastelussa on Carolina Hurricanesin ja Nashville Predatorsin välinen sarja. Carolina nappasi avausottelussa voiton, joten sarja on Canesin hyväksi 1-0.

Lätkän MM-kisat: osallistu skabaan ja voita 500€!

Hurricanes on kasvanut rauhalliseen tahtiin ensin pudotuspelijoukkueeksi ja nyt haastamaan Stanley Cupista. Central-divisioonan voitto oli myrskyvaroitus; nuori ja nälkäinen joukkue voi voittaa kenet tahansa. Ennen kauden alkua Carolinan maalivahtitilanne oli ainoa kysymysmerkki eikä Petr Mrazekin loukkaantuminen helpottanut tilannetta. James Reimer hoiteli kuitenkin leiviskänsä mallikkaasti ja tulokasvahti Alex Nedeljkovic löi läpi, nousten jopa Calder Trophy -ehdokkaiden joukkoon. Carolinan joukkue on tasapainoinen ja modernia, erittäin liikkuvaa pelitapaa suosiva päävalmentaja Rod Brind’Amour on pitänyt joukkueen lujasti näpeissään. Puolustus on täynnä monipuolista talenttia ja hyökkäyksen kärki on terävä – alemmissa ketjuissa saattaa piillä Akilleen kantapää. Nashville Predators on puolestaan perinteisestikin ollut täysin erilainen joukkue Carolinaan verrattuna. Vahvasti kivenkovaan puolustukseen, tiiviiseen viisikkopeliin ja loistaviin maalivahteihin turvaava joukkue ei säkenöi hyökkäyspäässä, mutta sopii pudotuspeleihin erinomaisesti. Predators oli alkukaudesta ongelmissa mutta pikkuhiljaa John Hynesin teesit alkoivat purra ja joukkue nousi pudotuspeleihin erinomaisen loppukauden ansiosta. Puolustus on edelleen rautaa, maalivahdit loistavat, mutta hyökkäyspeli jää usein yksiulotteiseksi eikä tilanteita pystytä luomaan tarpeeksi.

KERTOIMIIN!

Accuscoren simulaatioissa Carolina on ylivoimainen ennakkosuosikki menemään jatkoon peräti 76% todennäköisyydellä. Carolinan hyökkäyspeli on Nashvillen puolustukselle liikaa ja Hurricanes katkaiseekin sarjan todennäköisimmin jo 5. ottelussa, 24% todennäköisyydellä.