Coolbetin blogi: Pittsburgh Penguins – New York Islanders

Accuscore analysoi kaikki NHL:n pudotuspeliparit. Tänään tarkastelussa on Pittsburgh Penguinsin ja New York Islandersin välinen sarja. Joukkueet ovat kohdanneet kerran, Islesin voittaessa jatkoajalla 3-4.

Lätkän MM-kisat: osallistu skabaan ja voita 500€!

Hiekka Penguinsin tiimalasissa alkaa olla loppumaisillaan, mutta virtaa riittää vielä viimeiseen puristukseen. Joukkue lähti kauteen epävarmoissa merkeissä ja esiintyi ailahtelevasti, mutta vei kuitenkin divisioonan kärkipaikan huikealla kotivoittoprosentilla. Islandersin käyrä sojotti alkukaudesta kohti kattoa, mutta Anders Leen loukkaantuminen ja uudet hankinnat New Jerseysta sotkivat pakkaa eikä saarelaisten meno loppukaudesta vakuuttanut. Barry Trotz on kuitenkin velho takomaan joukkueeseensa taistelutahtoa eikä Penguins tule pääsemään sarjasta helpolla, vaikka onkin selkeä ennakkosuosikki. Penguinsin puolustus ei ole parasta A-luokkaa, Islanders puolestaan puolustaa kenties parhaiten koko liigassa; asetelma onkin Penguinsin dynaaminen hyökkäyspelaaminen vs Islandersin puolustusmuuri ja vastaiskukiekko.

KERTOIMIIN!

Accuscoren simulaatioissa Penguins vie sarjan 67% todennäköisyydellä ja todennäköisin lopputulos 19% todennäköisyydellä on 4-1. Sarjassa pelataan vähintään kuusi peliä 59% todennäköisyydellä.