Coolbetin Blogi: TPS – KooKoo

Tänään keskiviikkona Liigassa pelataan kaksi ottelua. Accuscore analysoi Coolbetin blogissa Turussa pelattavaa matsia, jossa kohtaavat TPS ja KooKoo.

Eilettäin jaoimme Coolbetin blogista kirjoituksen, jossa Accuscore analysoi Lukko – KalPa -ottelua – ja varsin hyvällä menestyksellä!

Vaikka Kookoo on pisteiden perustella viides ja TPS kymmenes, pistekeskiarvo asettaa joukkueet sijoille 7. ja 9. Isäntäjoukkue TPS on kerännyt 15 ottelusta 22 pistettä keskiarvolla 1.47 ja vierailija KooKoo:lla kasassa on 16 ottelusta 26 pistettä, eli pistekeskiarvo on 1.62.

Nähdäänkö Turussa maaleja vai ei?

TPS:n alkukausi on ollut odotetun hankala. Turkulaisjoukkueen pelaajistossa kävi melkoinen myllerrys kesken jääneen kauden jälkeen ja joukkueen ringistä löytyykin peräti kymmenen ulkomaalaisvahvistusta, joista osa on täyttänyt paikkansa mainiosti ja osa ei niinkään. Raimo Helmisellä onkin täysi työ löytää yhteinen sävel muukalaislegioonansa kanssa eikä tulos ainakaan toistaiseksi vakuuta, joskin pilkahduksia paremmasta on nähty.

TPS on merkkauttanut neljä kolmen pisteen voittoa, neljä suoraa tappiota, neljä jatkoaikavoittoa ja kolme jatkoaika tappiota. Turkulaiset ovat kunnostautuneet viemään otteluitaan jatkoajalle, sillä peräti seitsemän kertaa ratkaisua on haettu varsinaisen peliajan jälkeen. Edellisestä viidestä ottelusta neljä on ratkennut vasta lisäajalla, kun HIFK, Pelicans ja KalPa ovat hakeneet kahden pisteen voiton Turusta. Edellisessä ottelussaan TPS puolestaan peittosi toisen jatkoaikoihin erikoistuneen joukkueen HPK:n vieraissa lukemin 2-3.

Siirry blogi-tekstiin TÄSTÄ ja tsekkaa Accuscoren simulaatiot ottelusta sekä tarkemmat speksit vedonlyöntiin liittyen!

Talleta 10€, pelaa 50€!