Coolbetin Blogi: Vegas Golden Knights – Minnesota Wild

Accuscore analysoi kaikki NHL:n pudotuspeliparit. Tänään tarkastelussa on Vegas Golden Knightsin ja Minnesota Wildin välinen sarja, joka starttaa tänään parhaaseen katseluaikaan!

Coolbetin 5-v synttärit: uusi huipputarjous tunnin välein!

Golden Knights jatkoi vakuuttavia otteitaan runkosarjassa ja varsinkin sen puolustuspelaaminen oli huikealla tasolla Alex Pietrangelon hankinnan myötä. Myös molemmat maalivahdit, Marc-Andre Fleury ja Robin Lehner esiintyivät edukseen läpi kauden. Hyökkäyspäässä Vegas kaatui viime kaudella maalinteon tehottomuuteen ja sama ongelma vaivasi ajoittain tälläkin kaudella. Parhaimmillaan Vegas kuitenkin dominoi molemmissa päissä kenttää. Minnesota puolestaan löi monet ällikällä pelaten vauhdikasta ja aktiivista kiekkoa. Kirill Kaprizov toi joukkueeseen aimoannoksen hyökkäyspään juonikkuutta eikä puolustuspelaamisessakaan ollut valitettavaa. Kokonaisuudessaan joukkue taisteli tasapäisesti divisioonan kärkijoukkueiden kanssa ja paljon kritiikkiä osakseen saanut manageri Bill Guerin voikin olla tyytyväinen aikaansaannoksiinsa. Pudotuspeleissä kaikki on mahdollista ja varsinkin Vegasin viime kauden maalinteko-ongelmien toistuminen kummittelee mörkönä takaraivossa. Wildilla puolestaan ei ole mitään hävittävää, sillä kausi on jo nyt onnistunut – tästä eteenpäin voitot ovat pelkkää plussaa ja kokemusta nuorisokaartin vyölle.

KERTOIMIIN!

Accuscoren simulaatioissa sarja on erittäin tasainen, kun molemmat joukkueet ovat lähinnä erikoistuneet puolustuspelaamisen tiiviyteen. Vegas on kuitenkin lopulta parempi 54% todennäköisyydellä ja sarja katkeaa kaikkein todennäköisimmin Vegasin hyväksi seitsemännessä ottelussa 17% todennäköisyydellä. Vähintään kuusi peliä pelataan 62% todennäköisyydellä.

Coolbetilla Vegas on selkeästi simulaatioita suurempi ennakkosuosikki kertoimella 1.48 (67.6%), joten ylikerroin löytyy Minnesota Wildin puolelta. Simulaatioissa Wild etenee jatkoon 46% todennäköisyydellä Coolbetin kertoimen ollessa 2.75 (36.4%). Lähes 10% ylikerroin on mainio pelikohde, vaikka todennäköisemmin Vegas jatkaa niukasti.