Coolbetin Blogi: Washington Capitals – Boston Bruins

Accuscore tarjoilee viiltävän tarkkaa analyysia ensi yönä pelattavaan Washington Capitals vs. Boston Bruins -otteluun, joka on tämän NHL-kauden ensimmäinen pudotuspeliottelu!

Poimi 10€ riskitön veto lätkään!

Koronakausi NHL:ssä on saatu päätökseen – lähes kaikkien joukkueiden osalta – ja on pudotuspelien aika. NHL:n pudotuspelit pelataan ensin divisioonien sisällä, joten jo runkosarjassa 8-10 kertaa kohdanneet joukkueet pääsevät vääntämään vielä neljästä voitosta pudotuspeleissä. Kuumia ottelupareja on siis tiedossa ja tässä tulevat Accuscoren simulaatioiden todennäköisyydet ensimmäiselle kierrokselle itäisen divisioonan osalta.

Accuscoren simulaatiot vs Coolbet-kertoimet

Molemmat joukkueet kuuluvat itäisen konferenssin kestomenestyjiin ja kumpikin tietää, mitä Stanley Cupin voittaminen vaatii. Capitals on esiintynyt kaudella tasaisesti ja kenties pelannut jopa hieman säästöliekillä, osittain pakon sanelemana lukuisten loukkaantumisten ja Covid-protokollan takia. Capitals on kuitenkin vahva jokaisella osa-alueella ja ratkaisijoita näyttää löytyvän tarvittaessa myös alaketjuista. Boston on vahvasti ykkösnyrkkinsä Marchand-Bergeron-Pastrnak varassa, vaikka Taylor Hallin hankinta toikin aimo annoksen laajuutta hyökkäyssuuntaan. Puolustus on kuitenkin haavoittuvainen eikä se kestä loukkaantumisia tai alisuorittamista. Sarja on äärimmäisen tasainen ja tulokset voikin lähestulkoon heittää kolikolla.

Accuscoren simulaatioissa Capitals vie sarjan peräti 63% todennäköisyydellä. Washingtonin voitto viidessä, kuudessa ja seitsemännessä ottelussa keräävät kaikki 18% todennäköisyyden. Peräti 61% simuloiduista sarjoista etenee vähintään kuuteen otteluun, jossa sarja katkeaa 31% todennäköisyydellä.

Coolbet tarjoaa Capitalsin ottelusarjan voitosta kertoimen 2.45 (40.8%), joka on hurjasti yläkanttiin simulaatioihin verrattuna. Capitalsin saama otteluvoittojen tasoitus 1.5 kertoimella 1.75 on erinomaisen pelattava ja tapahtuu simulaatioissa peräti 75% todennäköisyydellä.

KERTOIMIIN!

Miksi betsata Coolbetilla?