Coolbetin Lätkäblogi: Lokomotiv – Jokerit & Game 4

Lokomotiv Yaroslavl ja Jokerit kohtaavat tänään kello 16:00 neljännesvälierien neljännessä ottelussa. Accuscore analysoi Coolbetin blogissa tulevaa ottelua.

Pelaa kasinolla – voita elämysmatka Lappiin!

Jokerit on käynnistänyt pudotuspeli-urakkansa äärettömän tehokkaasti: joukkue on voittanut kaikki kolme tähänastista peliä, eli ottelusarja on tänään katkolla. Ensimmäisessä ottelussa Lokomotiv sai kyytiä 6-0, seuraavassa pelissä se taipua numeroin 5-1. Viimeisimmässä pelissä ”narrit” oli parempia 0-3 voitolla.

Ainakaan vielä Yaroslavl ei ole löytänyt avaimia Jokerien kaatoon. Lokomotivin kaikki pelin osa-alueet ovat pettäneet enemmän tai vähemmän, ja vastapainona Jokerien peli on loistavalla tasolla.

Kotijoukkueella on tänään edessä kauden tärkein ottelu – tappiolla kausi päättyy. Uskon, että tänään isäntäjengi laittaa kapuloita Jokerien rattaisiin minkä myötä nähdään aiempia tasaisempi kamppailu. Accuscoren kerroinraja Lokomotivin moneyline-voitolle (JA mukaan lukien) on 1,92. Tällä hetkellä kotijoukkueen voitosta saa kertoimen 2,35. Tarjolla on siis melkoinen ylikerroin!

Accuscore on analysoinut Coolbetin blogissa tulevaa ottelua laajasti. Artikkelista löytyy myös näkökulmia vedonlyönnin kannalta. Lue koko analyysi TÄSTÄ!

COOLBETIN KERTOIMIIN!