Coolbetin Triplaus-skaba käyntiin parilla änäribetsillä!

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

NHL-kausi on jo täydessä vauhdissa, joten sieltä on tässä kohtaa hyvä kaivaa pari kohdetta Triplaus-lapulle. Ensi yönä rapakon takana pelataan viisi ottelua, ja kahteen matsiin tartutaan.

Pääkohteena toimii Colorado Avalanchen voitto St. Louis Bluesista. Vastakkain on kaksi kovan tason jengiä, kuitenkin AVS on materiaaliltaan aavistuksen laadukkaampi. Joukkueet kohtasivat jo keskiviikon ja torstain välisenä yönä, jolloin ”nuottipaidat” otti hiukan yllättävän 1-4 voiton. Isäntien ainokaisesta osumasta vastasi Andre Burakovsky. Avalanchen muut tähtipelurit, Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen ja Gabriel Landeskog muun muassa jäivät vielä pisteittä. Nyt Coloradolla on paikka kasvojenpesulle, luotetaan AVSin siis nappaavan revanssin ensi yönä. Coolbet tarjoaa isäntien voitosta reippaasti yli kakkosen kerrointa, mikä maistuu pelattavaksi.

Lappu viimeistellään Toronto Maple Leafsin voitolla (sisältäen JA + RL) Ottawa Senatorsista. Vaahterapaidat pääsi tositoimiin jo ke-to yönä, kun se kukisti Montreal Canadiensin jatkoajalla 5-4. Isoja muutoksia tehnyt Ottawa lähtee matsiin selvänä altavastaajana. Toronton pitäisi tämä matsi hoitaa peruspelillään, ja joukkue saa lisäetua kun sillä on jo takanaan yksi pelattu matsi.

TRIPLAUKSEEN