Osallistu Coolbetin huikeaan kilpailuun ja voita 5000 euroa!

Coolbetin kampanja / Laitataklaus.com

Coolbetin uusille ja vanhoille asiakkaille on tarjolla Last Man Standing -kilpailu, jonka voittaja kuittaa itselleen 5 000 euron Jackpotin.

Kilpailu on muodoltaan tuttu jo entuudestaan Tuplausta ja Triplausta ”harrastaneille”, mutta mistään rakettitieteestä ei ole kyse, joten jokainen on enemmän kuin tervetullut osallistumaan.

Olympialaisten kunniaksi jättipalkinto!

Coolbet elää täysillä mukana Pyeongchangin olympialaisissa ja sen kunniaksi yhtiö järjestää kilpailun, jossa voittaja vie huiman 5 000 euron Jackpotin.

Kisa käynnistyy tänään, 10. helmikuuta, joten osallistuaksesi sinun tulee tehdä kuluvan päivän aikana 10€ arvoinen single-veto johonkin Last Man Standing -kategorian kohteeseen. Minimikerroin on 1,50.

Erillinen Last Man Standing -kategoria löytyy Coolbetin sivuilta vedonlyönnin navigaatiosta ja tarkalleen ottaen Korotetut kertoimet -kohdan alta.

Kuka kestää paineen?

Mikäli vetosi osuu, siirryt kilpailussa seuraavaan päivään, jolloin sinun tulee asettaa jälleen uusi 10€ single-veto.

Kilpailu jatkuu niin kauan kuin vetosi osuu. Jos olet viimeinen kilpailussa mukana oleva pelaaja (Last Man Standing) voitat 5 000 euron Jackpot-palkinnon.

Jos kaksi tai useampaa pelaajaa selviytyvät olympialaisten viimeiselle päivälle asti (25. helmikuuta), jaetaan palkinto heidän kesken.