Coolpickz: Lätkäkierroksella mukana myös NHL!

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Lauantai on Coolpickz aikaa, sillä on jälleen aika laittaa lätkäveikkausrivit vetämään ja tavoitella kierroksen 750 euron pottia. Tämä kaikki on juuri sinulle, joka haluat jakaa lätkätietämyksesi ja tienata siinä samalla täysin ilmaiseksi mahtavan summan kahisevaa.

Coolpickz on yhteistyökumppanimme Coolbetin järjestemä vakioveikkaus tyylinen kilpailu, jossa punnitaan lätkätietämystä 1×2 -periaatteella. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään sijoittamista, sillä kilpailu on täysin ilmainen ja voit parhaassa tapauksessa voittaa jopa 1500€ viikoittain.

Coolpickz on ollut ennen vain jalkapalloon sijoittuva kilpailu, mutta nyt tällä kaudella tarjonnassa on myös lätkäveikkaus, joten myös me Laitataklauksella lähdemme mukaan viikoittain ja tarjoamme valintamme teille koko kauden ajan.

Coolpickzin lätkäkierros starttaa tänään 17.00, joten lähde mukaan näyttämäään kykysi. Muista myös, että klo 17.00 asti on aikaa osallistua 1X2-kilpailuumme, jossa TOP 5 palkitaan upeilla palkinnoilla.

HPK – TPS

Turku on palannut kiekkomaailmaan ja tällä hetkellä TPS:llä kulkee paremmin kuin moneen vuoteen. Turkulaiset viihtyvät sarjataulukon toisena ja joukkue on kuuden ottelun voittoputkessa. HPK on näyttänyt kykynsä etenkin kotihallissaan, mutta tänään vastus on liikaa ja TPS vie pisteet mukanaan.

Valinta: TPS ja Yli 5,5 maalia

Lukko – Ässät

Satakunnan herruus ratkaistaan toista kertaa kuluvan kauden aikana. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Porissa meni Ässien voitonjuhliin jatkoajan kautta, mutta nyt homma on toinen, kun joukkueet kohtaavat Raumalla.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa suoraan sanottua surkeasti, joten molemmilla on pieni kasvojenpesun paikka. Ässät pelaa loistavaa kiekkoa kotihallissaan, mutta vieraissa luistin ei liiku yhtä hyvällä tasolla. Lukko taas taapertaa kotona ja vieraissa, joten vaikea ottelu on raumalaisille tulossa.

Lukko ja Ässät ovat olleet aina verivihollisia, joten ottelusta ei tunnetta tule puuttumaan ja molemmat haluavat etenkin tässä ottelussa antaa kaikkensa.

Valinta: Tasapeli

Iske Coolpickzin valinnat täältä!

Tässä meidän valinnat kierrokselle:

coolpiczk-2

Miten Coolpickz pisteet kerääntyvät?

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: Lukko – Ässät, kerroin kotivoitolle 2.25, tasapelille 4.40 ja vierasvoitolle 2.65. Jos valitset kotivoiton ja Lukko voittaa, saat 2.20 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

6 maalia = 1 piste

7 maalia = 2 pistettä

8+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0-3 maalia = 3 pistettä

4 maalia = 2 pistettä

5 maalia = 1 piste

  • Maalimäärien perusteella annetaan pisteitä vain valitsemistasi suuri- tai vähämaalisista otteluista
  • Kokonaispistemäärään lasketaan oikein veikattujen otteluiden kertoimien mukaan annetut pisteet, suuri- ja vähämaalisista otteluista kertyneet pisteet sekä Facebook-jaosta saadut pisteet
  • Et voi vaihtaa veikkaustasi enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen kertaalleen. Tulokset ja palkinnot päivitetään viimeistään 24 tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.