Coolpickz-kierroksen vihjeet – Capitals jatkaa hurjaa virettään?

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Coolpickz-kierros käynnistyy jälleen lauantaina ja tarjolla on kymmenen tiukkaa sekä tasaväkistä kamppailua, joihin haetaan oikeita merkkejä.

Meidän vihjeemme osuu tällä kertaa NHL:ään.

Coolpickz-kierroksen vihjeemme:

Washington Capitals – Philadelphia Flyers

Valinta: Washington Capitals ja yli 5,5 maalia

NHL:n tämän hetken kuumin joukkue Washington Capitals pelaa Coolpickz-kierroksella kotijäällään Philadelphia Flyersia vastaan. Capitals on viime aikoina kulkenut voitosta voittoon eikä hyvälle vireelle näy loppua.

Flyers on pitkän voittoputkensa jälkeen taantunut ja joukkue on viime aikoina ollut käytännössä NHL:n heikoin joukkue. 12 viimeisestä ottelustaan Flyers on onnistunut voittamaan vain kolme eikä Washington Capitalsin kaataminen vieraskaukalossa tule olemaan helppoa.

Capitals liitää tällä hetkellä peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa ja viimeiseksi kaatui Chicago Blackhawks peräti 6-0. Voittoputken aikana Capitalsin maaliero on käsittämätön 35-11.

Odotettavissa on varmasti vauhdikas kamppailu, jonka Capitals tulee voittamaan. Otamme mukaan myös yli 5,5 maalia, sillä hyvänä päivänä Capitals voi takoa vaikka kahdeksan maalia Flyersin verkkoon, mutta uskomme myös Flyersin onnistuvan maalinteossa.

coolpickz

Täältä Coolpickzin valinnat haltuun!