Coolpickz-kierroksen vihjeet – KalPa jatkaa hurjaa virettään?

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Viikonlopun Coolpickz-kierrokselta löytyy jälleen kymmenen kamppailua, jotka ennakkoon näyttävät varsin tasaisilta. Pystytkö sinä veikkaamaan oikein neljä Liiga-peliä, neljä SHL-peliä ja kaksi NHL-peliä? Me ainakin lähdemme mukaan.

Laitataklaus.com on jo oman rivinsä lyönyt ja tässä tarjolla onkin yksi vihje muidenkin lapuille.

Coolpickz-kierroksen vihjeemme:

KalPa-JYP

Valinta: KalPa ja alle 5,5 maalia

Sarjakärjessä ennen perjantain Liiga-kierrosta porskuttava KalPa isännöi lauantaina Kuopiossa JYP:iä. Viimeisestä yhdeksästä Liiga-pelistään KalPa on hävinnyt vain kaksi ottelua ja näistäkin joukkue on saalistanut molemmista yhden pisteen, joten varsinaisella peliajalla KalPa ei ole hävinnyt sitten lokakuun.

Jyväskylästä Kuopioon saapuva JYP on puolestaan pelannut erittäin tasaisia pelejä ja viimeiset ottelut ovatkin todella usein päättyneet maalin erolla. Viimeisestä kuudesta ottelustaan jyväskyläläiset ovat voittaneet kolme ja hävinneet kolme.

Tällä kaudella KalPa on pelannut 23 kamppailua ja vain kuudessa on nähty yli 5,5 maalia. JYP on pelannut toistaiseksi 22 kamppailua ja vain viidesti JYP:n ottelussa on nähty yli 5,5 maalia. Viimeisessä neljässä kamppailussaan molemmat joukkueet ovat ylittäneet 5,5 maalin rajan vain kerran, joten nykyvirekin puoltaa vähäistä maalimäärää.

Underin lisäksi poimimme lapulle KalPan voiton.

Täältä Coolpickzin valinnat haltuun!

Tässä vielä koko rivimme:

Coolpickz-rivimme
Coolpickz-rivimme