Coolpickz saapuu Laitataklaukselle – Veikkaa ja voita 1500€!

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Coolpickz on täysin ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan lätkätuloksia vakioveikkauksen tyyliin. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus näyttää lätkätietämyksesi ja tienata siinä samalla jopa 1500€ puhdasta kahisevaa.

Coolpickz on yhteistyökumppanimme Coolbetin järjestemä vakioveikkaus tyylinen kilpailu, jossa punnitaan lätkätietämystä 1×2 -periaatteella. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään sijoittamista, sillä kilpailu on täysin ilmainen ja voit parhaassa tapauksessa voittaa jopa 1500€ viikoittain.

Coolpickz on ollut ennen vain jalkapalloon sijoittuva kilpailu, mutta nyt tällä kaudella tarjonnassa on myös lätkäveikkaus, joten myös me Laitataklauksella lähdemme mukaan ja tarjoamme valintamme teille viikosta toiseen koko kauden ajan.

Coolpickzin ensimmäinen lätkäkierros starttaa tänään 17.00, joten lähde mukaan näyttämäään kykysi.

Miten Coolpickz pisteet kerääntyvät?

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: Ilves – KalPa, kerroin kotivoitolle 2.20, tasapelille 4.40 ja vierasvoitolle 2.70. Jos valitset kotivoiton ja Ilves voittaa, saat 2.20 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

6 maalia = 1 piste

7 maalia = 2 pistettä

8+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0-3 maalia = 3 pistettä

4 maalia = 2 pistettä

5 maalia = 1 piste

  • Maalimäärien perusteella annetaan pisteitä vain valitsemistasi suuri- tai vähämaalisista otteluista
  • Kokonaispistemäärään lasketaan oikein veikattujen otteluiden kertoimien mukaan annetut pisteet, suuri- ja vähämaalisista otteluista kertyneet pisteet sekä Facebook-jaosta saadut pisteet
  • Et voi vaihtaa veikkaustasi enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen kertaalleen. Tulokset ja palkinnot päivitetään viimeistään 24 tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.

Täältä Coolpickzin valinnat haltuun!

Tässä meidän ensimmäisen kierroksen valinnat:

valinnat