Coolpickz: Lauantai ja ilmaista rahaa tarjolla!

Coolpickz-kierros jälleen lauantaina

Lauantai on Coolpickz aikaa, kun yhteistyössä Coolbetin kanssa veikataan lätkää ilmaiseksi. Nyt sinulla on loistava tilaisuus näyttää veikkauskykysi ja korjata tiedoillasi puhdasta käteistä. Jokaisella kierroksella on jaossa 750€ takuupotti ja lisäksi jaetaan vielä 1500€ lisäpotti, joten mukaan vaan!

Coolpickz on yhteistyökumppanimme Coolbetin järjestemä vakioveikkaus tyylinen kilpailu, jossa punnitaan lätkätietämystä 1×2 -periaatteella. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään sijoittamista, sillä kilpailu on täysin ilmainen ja voit parhaassa tapauksessa voittaa jopa 1500€ viikoittain.

Coolpickz on ollut ennen vain jalkapalloon sijoittuva kilpailu, mutta nyt tällä kaudella tarjonnassa on myös lätkäveikkaus, joten myös me Laitataklauksella lähdemme mukaan viikoittain ja tarjoamme valintamme teille koko kauden ajan.

Coolpickzin lätkäkierros starttaa tänään 17.00, joten lähde mukaan näyttämäään kykysi ja tienaa tietämykselläsi mukava summa euroja.

KalPa – Lukko

Valinta: KalPa ja alle 5,5 maalia

Kuopion hämärtyvässä lauantai illassa kohtavat KalPa ja Rauman Lukko. Savolaiset tunnetaan hyvänä kotijoukkueena ja joukkue on kuluvallakin kaudella ollut yksi liigan parhaita kotisuorittajia.

Lukolla on menossa todella vaikea kausi ja peli ei luista missään kaukalossa niinkuin viime kausina on totuttu näkemään. Risto Dufvan lähdön jälkeen kettupaitojen paketti on sekaisin kuin sukkalaatikko, joten tästä syystä kaikki ennusmerkit puhuvat KalPan voiton puolesta.

Winnipeg Jets – Buffalo Sabres

Valinta: Sabres ja yli 5,5 maalia

Winnipegissä nähdään mahtava kamppailu sunnuntaina primetime -aikaan, kun Rasmus Ristolaisen Buffalo Sabres saapuu Patrik Laineen ja Jetsin vieraaksi. Ottelu alkaa jo 21:00, joten NHL-kiekkoa pääsee nyt jokainen seuraamaan, ilman yövalvomista.

Jets tunnetaan joukkueena, jonka otteluissa tulee yleensä runsaasti maaleja ja vauhtia on enemmän kuin laki sallii. Sabres on ollut Jetsiä parempi kahdessa viime kohtaamisessa ja nytkin betsit on laitettava vierasjoukkueen koriin, sillä Sabres on tällä hetkellä laadukkaampi joukkue kuin Jets.

Iske Coolpickzin valinnat täältä!

Tässä meidän Coolpickz valinnat:

coolpickz-29-10

Miten Coolpickz pisteet kerääntyvät?

Saat pisteitä ottelun lopputuloksen kertoimen mukaan. Esimerkki: KalPa – Lukko, kerroin kotivoitolle 2.20, tasapelille 4.40 ja vierasvoitolle 2.70. Jos valitset kotivoiton ja KalPa voittaa, saat 2.20 pistettä tästä ottelusta.

Valitsemasi suurimaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

6 maalia = 1 piste

7 maalia = 2 pistettä

8+ maalia = 3 pistettä

Valitsemasi vähämaaliset ottelut tuottavat pisteitä seuraavasti:

0-3 maalia = 3 pistettä

4 maalia = 2 pistettä

5 maalia = 1 piste

  • Maalimäärien perusteella annetaan pisteitä vain valitsemistasi suuri- tai vähämaalisista otteluista
  • Kokonaispistemäärään lasketaan oikein veikattujen otteluiden kertoimien mukaan annetut pisteet, suuri- ja vähämaalisista otteluista kertyneet pisteet sekä Facebook-jaosta saadut pisteet
  • Et voi vaihtaa veikkaustasi enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt sen kertaalleen. Tulokset ja palkinnot päivitetään viimeistään 24 tuntia viimeisen ottelun päättymisen jälkeen.