Järkyttävän huonoja uutisia – Corey Crawfordin kausi kokonaisuudessaan ohi?

Corey Crawford palaa tositoimiin tulevana yönä?
Corey Crawford palaa tositoimiin tulevana yönä?

Chicago Blackhawksin leirissä pelätään, että ykkösvahti Corey Crawford saattaa joutua ripustamaan hokkarit tämän kauden osalta naulaan.

Chicago Blackhawksin ykkösvahtina vuosikaudet, tarkemmin sanottuna kaudesta 2010-11 lähtien, kiekkoja torjunut Corey Crawford kärsii toista kertaa urallaan huimauksen kaltaisista oireista, mikä on eskaloitunut tällä kertaa astetta pahemmaksi vaivaksi.

Vielä 11 päivää sitten, kun Blackhawksin päävalmentajana toimivalta Joel Quennevilleltä kysyttiin, että palaako ylävartalovammasta kärsivä Crawford takaisin kaukaloihin vielä tällä kaudella, vastasi Quenneville suoralta kädeltä, että ”kyllä”. Todellisuudessa tilanne ei ole näin yksinkertainen.

Nyt Blackhawksin leirissä nimittäin pelätään, että Crawford joutuu huilaamaan koko loppukauden ajan. Asia selvisi Sportsnetin kiekkotoimittaja Elliotte Friedmanilta, joka kertoi asiasta eilen.

Crawford on majaillut loukkaantuneiden pelaajien listalla (IR) joulutauosta lähtien, eikä tilanteeseen ole saatu missään vaiheessa käytännössä minkäänlaista päivitystä.

– Tässä ei voi oikein sanoa mitään ennen kuin hän on palannut jäälle. Tämä on nykyinen tilanne, Blackhawksin GM:nä toimiva Stan Bowman kertoi taannoin Chicago Sun-Timesin mukaan.

Juuri äskettäin 33 vuotta täyttänyt Crawford on pelannut tällä kaudella 28 ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 92,9/2.27, joten näiden valossa kausi on ollut onnistunut.

Blackhawksin maalinsuulla ovat pelanneet Crawfordin loukkaantumisen aikana kakkosvahti Anton Forsberg sekä Jeff Glass.

Crawfordin komeaan uraan voit tutustua lisää TÄSTÄ.

Lisää NHL-uutisia löydä NHL-osiostamme TÄÄLTÄ.