Tapparalta kova värväys – kanadalainen Curtis Hamilton siirtyy Tampereelle

Tapparalta kova värväys - kanadalainen Curtis Hamilton siirtyy Tampereelle

Tappara ja kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Mies on edustanut aikaisemmin Liigassa SaiPaa ja TPS:ää.

Tappara on tehnyt vuoden 2017 viimeisen pelaajahankintansa. Loppukauden kattavalla sopimuksella hyökkäyksen vahvistukseksi tulee kanadalainen Curtis Hamilton. Kookas 26-vuotias Hamilton pelasi Liigassa viime kaudella SaiPassa 43 ottelua ja TPS:ssä kaksi ottelua tehden niissä yhteensä tehot 15+13=28.

Hamilton edusti Kanadan maajoukkuetta juuri ennen vuodenvaihetta pelatussa perinteisessä Spengler Cupissa. Hän teki neljässä ottelussa tehot 1+1 Kanadan voitettua turnauksen.

Ammattilaisurallaan Hamilton on pelannut yli 200 ottelua AHL:ssä yhden Suomen ja yhden Tšekin kauden lisäksi. Hänellä on tilillään myös yksi NHL-ottelu Edmonton Oilersin paidassa kaudelta 2014-15.

Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinonen kertoo seuran etsineen hyökkäyspäähän täydennystä sen jälkeen, kun Jarno Kärki palasi kesken kauden takaisin Poriin.

Hamilton liittyy Tapparan joukkueeseen tänään maanantaina vuoden 2018 ensimmäisenä päivänä.

Tamperelaiset julkistivat samana päivänä myös nuoren sentterin Otto Mäkisen 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Hamiltonin ja Mäkisen alkuperäiset sopimustiedotteet Tapparan sivuilla löydät TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Kanukkihyökkääjän uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ LINKISTÄ ja Mäkisen uratilastoja TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.