Video: Dallasin suomalaishyökkääjät tehokkaina – Kiviranta syötti, Hintz laakaisi yläpesään

Joel Kiviranta ja Roope Hintz viettivät molemmat useamman tehopisteen iltaa Dallasin voitettua elintärkeässä ottelussa Tampa Bayn.


Nappaa 10€ riskitön lätkäveto joka viikko!


Dallas Stars ja Nashville Predators käyvät kiivasta kamppailua keskisen divisioonan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkueilla on kahden pisteen ero Nashvillen hyväksi, kun runkosarjaa on molemmilla pelaamatta kaksi ottelua. Nashville kohtaa vielä kahdesti divisioonaa johtavan Carolinan, kun taas Dallas pelaa kahdesti pudotuspeleihin jo mahdollisuutensa menettänyttä Chicagoa vastaan.

Oli siis sanomattakin selvää, että Dallasilla oli viime yönä melkeinpä pakkovoiton paikka. Dallas kesti paineet erinomaisesti ja nappasi 5–2-vierasvoiton Tampa Bayn kustannuksella.

Dallasin suomalaishyökkääjät Roope Hintz ja Joel Kiviranta olivat mainiolla pelipäällä. Hintz keräsi tehot 1+2 ja Kiviranta säesti yhdellä maalilla sekä yhdellä syöttöpisteellä.

Kaksikko kyhäili komealla tavalla joukkueensa neljännen maalin. Kiviranta vapautti Hintzin läpiajoon, josta tämä ei erehtynyt. Hintz upotti kiekon maaliin terävällä rannelaukauksella maalin yläkulmaan.

Hintz ja Kiviranta juonivat Dallasin neljännen maalin komealla tavalla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Jäätävä laaki! Kasperi Kapanen maalasi hirmuisella rannelaukauksella