Darnell Nurse teki vihdoin jatkon – aloittaa harjoittelun joukkueen mukana

Darnell Nurse teki vihdoin jatkosopimuksen Edmontoniin.
Darnell Nurse teki vihdoin jatkosopimuksen Edmontoniin.

Darnell Nurse teki vihdoin jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Samalla hän saa aloittaa joukkueen kanssa harjoittelun seuran harjoitusleirillä.

Edmonton Oilersin puolustaja Darnell Nurse ei ole vielä osallistunut seuran harjoitusleirille, mikä on ollut ikävä tilanne sekä pelaajan että joukkueen kannatal. Nurse ei ollut kuitenkaan tehnyt uutta jatkosopimusta, mikä esti hänen osallistumisensa leirille.

Nyt pelaaja, joukkue ja sen fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Nurse teki eilen kaksivuotisen jatkosopimuksen. Uusi pahvi on arvoltaan 6,4 miljoonaa dollaria, eli 3,2 miljoonaa per kausi.

Kyseessä on hyvin samankaltainen sopimus, minkälaisen Winnipeg Jetsin Josh Morrissey kirjoitti vasta äskettäin. Kyseessä oli niin ikään kaksivuotinen pahvi, joka oli vastaavasti arvoltaan 6,3 miljoonaa dollaria. Lue aiheesta lisää täältä.

Nurse pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa urallaan täydet 82 runkosarjaottelua, joissa hän iski kuusi maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Lisäksi Nurse tuli tunnetuksi erinomaisena peliä avaavana puolustajana. Tilastoihin paneutuva The Point kertookin Twitterissä, että hallituissa oman pään poistumisissa Nurse oli NHL:n kolmanneksi paras.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jesperi Kotkaniemi teki maalin Canadiensin paidassa!