Klassikkovideo: Dennis Widemanin ”taidonnäyte” rankkarikisassa koettelee naurulihaksia

Klassikkovideossa palataan 14 vuoden taakse, jolloin St. Louis Bluesin Dennis Widemanin rangaistuslaukausyritys herätti hilpeyttä.

St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks kohtasivat tasaisissa merkeissä helmikuun 2. päivä vuonna 2006. Ottelu venyi jatkoajan jälkeen rangaistuslaukauskilpailuun.

St. Louisin yksi laukoja kisassa oli Dennis Wideman. Puolustaja ei varsinaisesti ollut rankkarispesialisti, joka näkyi yrityksen huvittavassa lopputuloksessa. Wideman sai harhautettua Chicagon maalilla tulokaskauttaan torjuneen Corey Crawfordin maihin, mutta Widemanin epäonnekseen harhautukset purivat myös häneen itseensä turhan hyvin. Wideman lensi komealla ilmalennolla takapuolelleen juuri, kun oli laukauksen vuoro. Koominen tilanne on jäänyt roikkumaan epäonnistuneiden rangaistuslaukauksien top-listoille vuosikausiksi.

37-vuotiaan puolustajan hokkarit ovat olleet naulassa jo kolmen vuoden ajan. 815 ottelua sisältänyt NHL-ura päättyi kaudella 2016-2017, jolloin hän teki Calgary Flamesin riveissä 57 ottelussa pisteet 5+13=18.

Dennis Widemanin rankkari ei olisi voinut mennä enempää pieleen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Klassikkovideo: Jussi Saarisen haastattelu menee täysin pieleen