Joonas Donskoi palasi vanhan seuransa kotihalliin – teki voittomaalin ja jätti tuulettamatta

Nykyisin Colorado Avalanchen riveissä pelaava Joonas Donskoi teki näyttävän paluun San Jose Sharksin kotihalliin, jossa hän pelasi viimeiset neljä kautta.

Joonas Donskoi nousi ottelun sankariksi, kun hänen edustamansa Colorado Avalanche vieraili länsirannikolla San Jose Sharksin SAP Centerillä. Paikka on Donskoille tuttu, sillä hän pelasi neljä viimeisintä kautta San Josessa, jossa vyölle ehti kertyä muun muassa Stanley Cupin finaaliottelut Pittsburgh Penguinsia vastaan häviävänä osapuolena.

Ottelu oli ensimmäinen kerta seuravaihdon jälkeen, kun Raahessa kiekko-oppinsa saanut taituri pelasi San Josessa. Paluu oli varsin onnistunut, sillä Donskoi vastasi ottelun voittomaaliksi jääneestä Coloradon 2-4-osumasta reilun 55 minuutin pelin jälkeen. Jääkiekon kirjoittamattomien tyylisääntöjen mukaisesti Donskoi kunnioitti pitkäaikaista vanhaa seuraansa, eikä tuulettanut osumaa.

Tehopisteiden valossa siirto San Josesta Coloradoon on tehnyt Donskoille hyvää. 16 maalilla ja 17 syötöllä hän on jo rikkonut oman maaliennätyksensä, eikä piste-ennätyskään ole enää kuin kolmen pinnan päässä.

Joonas Donskoi teki onnistuneen paluun vanhaan kotihalliin

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Rasmus Ristolaisen temppu sai philadelphialaisten veret kiehumaan