VIDEO: Drew Doughty todella pahassa pulassa MacKinnonia vastaan

Kingsin puolustaja Drew Doughty pyöri kuin karusellissa, kun hän yritti puolustaa Avalanchen Nathan MacKinnonia.
Kingsin puolustaja Drew Doughty pyöri kuin karusellissa, kun hän yritti puolustaa Avalanchen Nathan MacKinnonia.

Los Angeles Kings oli viime yönä tyly vieras, sillä se voitti Colorado Avalanchen lukemin 7-1. Kingsin Drew Doughty oli ottelussa pahassa pulassa.

Los Angeles Kings haki viime yöltä täyden pistepotin Colorado Avalanchen vieraana, kun se voitti kamppailun hurjin lukemin, 7-1. Kingsin voiton takuumiehenä toimi Anze Kopitar, joka iski kamppailussa huikeat neljä maalia.

Avalanchen suurin supertähti, Nathan MacKinnon, pääsi kuitenkin myös väläyttelemään taitojaan, ja hän syöttikin kotijoukkueen ainokaisen osuman, joka oli suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen käsialaa.

MacKinnonin ottelun komein suoritus nähtiin kuitenkin Kingsin tähtipuolustaja Drew Doughtya vastaan, joka pyöri tilanteessa kuin pikkulapsi karusellissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

MacKinnon toi kiekon vauhdilla alueelle ja jo tässä vaiheessa Doughty ei tahtonut pysyä pikkuväkkärän kyydissä, minkä johdosta mies käväisi polvillaan jään pinnassa.

Tämän jälkeen, kun Doughty kampesi itsensä takaisin ylös, päätti MacKinnon lyödä jarrut pohjaan, minkä johdosta Doughty käväisi vielä uudemman kerran jään pinnassa. Kings yritti paineistaa kanadalaishyökkääjää vielä tämänkin jälkeen, mutta hän sai syötettyä kiekon viivaan tyylikkäällä rystypuolen syötöllä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!