VIDEO: Dustin Byfuglien on peto! Käsitteli kaksi vastustajaa kerralla

Dustin Byfuglien murjoi kaksi vastustajaa jään pintaan samaan aikaan.
Dustin Byfuglien murjoi kaksi vastustajaa jään pintaan samaan aikaan.

Winnipeg Jetsin Dustin Byfuglien on kiekkokaukaloiden todellinen peto, sillä hän käsitteli kaksi Predatorsin pelaajaa kerralla.

Winnipeg Jetsin takalinjoilla luutiva Dustin Byfuglien tunnetaan fyysisenä ja kiekollisena puolustajana. Viime yönä näistä molemmista osa-alueista saatiin loistavat näytöt, sillä hän iski Nashville Predatorsin voittoon päättyneessä pelissä tehot 1+1. Samalla hän kuitenkin riepotteli vastustajia kuin märkää rättiä.

Nimittäin Jetsin Kyle Connor joutui ikävään tilanteeseen, kun kaksi Predatorsin pelaajaa kävi hänen kimppuunsa miehen maatessa jään pinnassa.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Connorin onneksi kaukalosta löytyi myös muuan Dustin Byfuglien, joka hoiteli tilanteen tyylillä. Hän nimittäin nappasi molemmat Predatorsin pelaajat syleilyynsä ja hoiteli heidät pois Connorin kimpusta. Hän teki tämän siis siten, että toinen Predators pelaaja oli hänen toisessa kädessään ja toinen toisessa.

Epäonniset Predators-pelaajat olivat Roman Josi sekä Austin Watson. Tilastosivu Eliteprospectin mukaan Josilla on painoa 91 ja Watsonilla 88 kiloa. Joku voisi siis väittää, että Byfuglien on kohtalaisen vahva jässikkä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Nashville ja Winnipeg järjestivät melkoisen näytöksen – sarja tasan