Mainostaulu todistaa: Edmontonissa ollaan valmiita luopumaan kaikesta, paitsi McDavidista

MM-kisojen NHL-vahvistukset ovat nyt listattuna. Joukon kärkinimi on Kanadan Connor McDavid.
MM-kisojen NHL-vahvistukset ovat nyt listattuna. Joukon kärkinimi on Kanadan Connor McDavid.

Edmonton Oilersin riveissä pelaava Connor McDavid on koko kaupungin suurin kultapoika. Nyt tämä on käynyt ilmi myös autoliikkeen mainostaulusta.

Edmonton Oilersin riveissä kolmatta kauttaan pelaava Connor McDavid lunasti paikkansa edmontonilaisten sydämiin jo ennen ensimmäistä otteluaan Oilersin riveissä. Hänestä on nimittäin puhuttu jo vuosikausien ajan siitä, kuinka hän on jääkiekon ”The Next One”, eli seuraava todellinen suuruus.

McDavid onkin lunastanut häneen kohdistetut kovat odotukset. Jo toisella kaudellaan (ja samalla ensimmäisellä täydellä kaudellaan) hän voitti NHL:n pistepörssin ja hänet valittiin liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kuluvalla sesongilla nuorukainen on sen sijaan tehnyt 46 otteluun 15 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Seuraava etappi olisi saavuttaa henkilökohtaisen menestyksen lisäksi joukkuekohtaista menestystä. Edmontonissa kun on viimeksi nosteltu Stanley Cupia vuonna 1990.

Joka tapauksessa McDavid on pelaajista juuri se, johon kohdistetaan kaikista suurimmat paineet ja odotukset. Nyt autoja myyvä Go Auto onkin käyttänyt omassa mainoksessaan McDavidin kuvaa, ja itse mainos kertoo kaiken oleellisen; siinä nimittäin sanotaan: ”Olemme valmiita vaihtamaan mitä tahansa. Paitsi yhtä”.

https://www.instagram.com/p/BeCKTEFhCV8/?taken-by=tsn_official

McDavidin nuoreen uraan voit tutustua tarkemmin TÄÄLTÄ.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea TÄSTÄ.