Ohhoh! Eeli Tolvasesta kauppatavaraa? ”On kysytty halukkuudesta kaupata”

Eeli Tolvasesta saattaa tulla kauppatavaraa.
Eeli Tolvasesta saattaa tulla kauppatavaraa. Kuva: Getty Images

Eeli Tolvasesta saattaa hyvinkin tulla kauppatavaraa, jos Elliotte Friedmania on uskominen. Muut seurat ovatkin olleet Nashvilleen yhteydessä.

Arvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman on julkaissut jälleen uuden ”31 Thoughts” -jutun, jossa käydään läpi NHL:n mielenkiintoisimmat puheenaiheet.

Tällä kertaa sekaan oli eksynyt myös suomalaishuhu, sillä Elliottin mukaan Predators on saanut puheluita Eeli Tolvasen suhteen. Tolvanen on pelannut tällä kaudella neljä ottelua NHL:ssä tehoin 1+1, mutta muutoin kausi on sujunut AHL:ssä Milwaukeen riveissä.

Lue myös: VIDEO: NHL:ssä järkyttävän kova taklaus – Carpenter ei päässyt takaisin tolpilleen

– Nashvillelta on kysytty sen halukkuudesta kaupata Eeli Tolvanen pois. Kuten Nick Kypreos (toinen Sportsnetin toimittaja) raportoi aiemmin, on Austin Watsonin paluu kaukaloihin epävarmaa ja Predators saattaa metsästää riveihinsä kahta uutta hyökkääjää, jutussa kirjoitettiin.

Watson on pelannut tällä kaudella 34 kamppailua tehoin 7+6. Tammikuun lopulla uutisoitiin, että Watson tulee osallistumaan NHL:n päihdeohjelmaan alkoholin väärinkäytön vuoksi. Miehen paluu kaukaloihin on vielä arvoitus.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!