Länsinaapurista kuuluu – Liigan parhaaksi valittu Eero Kilpeläinen jatkaa Ruotsissa

Eero Kilpeläinen on ollut joukkueensa ehdoton tuki ja turva kuluvalla kaudella.
Eero Kilpeläinen on ollut joukkueensa ehdoton tuki ja turva kuluvalla kaudella.

Viime kaudella KalPan aina Liiga-finaaleihin saakka torjunut, ja kauden päätteeksi sarjan parhaaksi maalivahdiksi nimetty Eero Kilpeläinen on ollut kovassa vedossa myös Ruotsissa.

Vaikka SHL:n tyvipäähän jumiutuneen Örebro HK:n, siis Eero Kilpeläisen nykyisen seuran, kausi ei olekaan ollut mitään varsinaista juhlaa, on kokenut suomalainen ollut joukkueensa maalilla odotetun vahva.

32-vuotias Kilpeläinen on pelannut kuluvalla kaudella länsinaapurin puolella 31 ottelua, pysäyttänyt niissä kiekot 91,00 prosentin varmuudella ja päästänyt keskiarvolta ottelua kohden 2.41 maalia.

Ei siis ole mikään ihme, että ruotsalaisseura tiedotti tänään tehneensä Kilpeläisen kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

– Eero on äärimmäisen tärkeä pelaaja joukkueellemme ja esityksillään hän on tarjonnut meille joka kerta mahdollisuuden voittaa, Örebron urheilutoimenjohtaja Niklas Johansson hehkutti seuran verkkosivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Tämä tuntuu todella hienolta, että pääsimme yhteisymmärrykseen jatkosta ja että hän palaa tänne myös ensi kaudeksi.

Eero Kilpeläinen perheineen on viihtynyt erinomaisesti Örebrossa, joten hän oli niin ikään mielissään jatkosopimuksesta.

– On todella hienoa jatkaa täällä vielä vuoden verran. Minä sekä perheeni viihdymme täällä todella hyvin ja on upeaa pelata fantastisen kotiyleisömme edessä.

Örebron sarjatilanteeseen voit tutustua TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Eetu Sopanen, 21, joutuu lopettamaan uransa – ”Mahdotonta jatkaa ammattilaiskiekkoilijan uraa”

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!