Eetu Luostarinen sai suitsutusta – ”Suurin mahdollinen yllättäjä”

Eetu Luostarinen sai NHL.com:lta komean tittelin.
Eetu Luostarinen sai NHL.com:lta komean tittelin.

Vakuuttavan viime kauden KalPassa pelannut hyökkääjä Eetu Luostarinen sai osakseen komeita kehuja NHL.com:n kausiennakkossa.

Sentteri Eetu Luostarinen oli viime kaudella erinomaisessa vireessä KalPan paidassa. 21-vuotias vuoden 2017 toisen kierroksen varaus paukutti 54 runkosarjaotteluun 15 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä.

Nyt suomalaishyökkääjä on saanut osakseen komeita kehuja, kun NHL.com:n kausiennakko käsitteli Carolina Hurricanesia. Liigan viralliset sivut nostivatkin Luostarisen koko joukkueen ”suurimmaksi mahdolliseksi yllättäjäksi”.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Eetu Luostarisella on mahdollisuus pelata Carolinan riveissä jossakin vaiheessa tulevaa kautta. Luostarinen vakuutti NHL:n nuorien pelaajien leirillä Nashvillessä, kun hän teki neljä pistettä (2+2) kolmessa ottelussa.

Hurricanesin riveissä pelaa myös eräs toinen suomalainen, joka varattiin NHL:ään toisella kierroksella. Tämä tapahtui vuonna 2015, kun Hurricanes kuulutti lavalle muuan Sebastian Ahon. Aho teki viimeisellä Liiga-kaudellaan 45 runkosarjaotteluun 45 tehopistettä, ja hän nousi heti ensimmäisellä NHL-sesongillaan Hurricanesin avainpelaajien joukkoon.