VIDEO: Kuopiosta kuului kummia – Eetu Luostarinen taikoi käsittämättömät tehot yhteen erään!

KalPa on ollut tänä iltana tyly isäntä JYP:lle. Kotijoukkueen Eetu Luostarinen on myös ollut hurjalla pelipäällä, iskien hattutempun kamppailun toiseen erään.

KalPan vasta 19-vuotias sentteri, Eetu Luostarinen, on ollut tänä iltana hurjassa vireessä, sillä nuorukainen on tehnyt JYP:iä vastaan tehot 3+1 yhteen erään.

Luostarinen osui ensimmäisen noin kuuden minuutin pelin jälkeen, kun hän iski kiekon nuottaan ylivoimalla. Nuorukaisen syöttöpiste tuli sen sijaan vain viisi minuuttia hänen maalistaan, kun hän sai avustuksen Alexander Ruuttun 2-0-osumaan, joka syntyi komean ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

Luostarisen illan toinen tuli taasen ajassa 33:25, kun hän iski jälleen ylivoimalla. Tällä kertaa hän latoi kiekon nuottaan tyylillä, iskien pelivälineen vanhanaikaisella verkon perukoille. Toisesta maalistaan hän saa kiittää myös JYP:n surkeaa puolustusta.

Luostarisen erän viimeinen tulikin sitten viimeisellä mahdollisella sekunnilla, vain 0,1 sekuntia ennen erän päätöstä, kun hän sai loistavan syötön maalintekosektorille Otto Leskiseltä. Täten Luostarinen iski kamppailun toiseen erään käsittämättömät tehot, 3+1.

KalPa johtaa ottelua artikkelin kirjoitushetkellä lukemin 5-0, kun kamppailua on jäljellä vain alle kymmenen minuuttia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.
Lisää Liiga-uutisia voit lukea TÄÄLTÄ.