VIDEO: Ekman-Larsson koki kovia – tuomarille kaksiminuuttinen kyynerpäätaklauksesta?

Arizona Coyotesin Oliver Ekman-Larsson sai viime yön kamppailussa tuomarin kyynerpään naamaansa.
Arizona Coyotesin Oliver Ekman-Larsson sai viime yön kamppailussa tuomarin kyynerpään naamaansa.

Arizona Coyotesin tähtipakki Oliver Ekman-Larsson koki viime yön ottelussa kovia, kun pelin tuomari tarjosi hänelle kyynerpäätä naamaan.

Arizona Coyotes kohtasi viime yön kamppailussaan NHL:n yhden suurimmista Stanley Cup -suosikeista, Nashville Predatorsin. Coyotes laittoi Predatorsia vastaan komeasti kampoihin, joskin tennesseeläisryhmä vei ottelun nimiinsä lukemin 3-2.

Coyotesin tähtipakki Oliver Ekman-Larsson koki kamppailussa myös kovia, sillä hän sai ottelun tuominneelta tuomarilta kyynerpään suoraan naamaansa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tilanne tapahtui siinä vaiheessa, kun Ekman-Larsson oli ottanut itse jäähyn. Hän luisteli Predatorsin vaihtoaition kohdalla rangaistusboksia kohden, mutta tässä vaiheessa hän suoranaisesti törmäsi suoraan tuomarin kyynerpäähän.

Tuomarin kyynerpää osui Ekman-Larssonin naamaan lopulta niin pahasti, että ruotsalaispuolustaja piteli kasvojaan vielä jäähyaitiossa saakka. Sietääkin siis kysyä; olisiko tuomarille pitänyt viheltää kaksiminuuttinen kyynerpäätaklauksesta (sarkasmi-varoitus)?

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!