VIDEO: Elias Lindholmilta törkeä temppu entisille faneilleen

Elias Lindholmilta törkeä temppu eilisen voiton päätteeksi.
Elias Lindholmilta törkeä temppu eilisen voiton päätteeksi.

Elias Lindholmilta nähtiin eilen illalla törkeä temppu entisille faneilleen, kun Calgary Flames onnistui voittamaan Carolina Hurricanesin vieraskaukalossa.

Calgary Flames matkasi eilen illalla Carolina Hurricanesin vieraaksi ja erityisesti yhdelle pelaajalle ilta oli poikkeuksellinen. Flamesin Elias Lindholm pelasi nimittäin Raleigh’n kaupungissa vuodet 2013-18, mutta viime kesänä tie vei Calgaryyn.

Nyt Lindholm palasi Carolinaan vierasjoukkueen paidassa ja hän pääsi juhlimaan kamppailun päätteeksi 4-3-voittoa. Mies iski myös maalin Hurricanesin verkkoon.

Ottelun jälkeen ruotsalaishyökkääjä ei kuitenkaan kiittänyt vanhaa kotiyleisöään, vaan alkoi suoraan sanottuna pilkkaamaan Hurricanesia nykyisiä tapoja.

Lue myös: Vili Sopanen palaa Saksasta Suomeen – vahvistaa loppukauden ajan Lukkoa

Hurricanes on nimittäin juhlinut tällä kaudella kotivoittojaan näyttävällä tavalla. Alkuun on tehty Islannin jalkapallofanien tutuksi tekemä ”viikinki-huuto” ja sen jälkeen jotakin muuta. Esimerkiksi Hurricanesin edellisessä kotivoitossa pelaajat leikkivät keskellä kaukaloa (VIDEO).

Sen sijaan, että Lindholm olisi kunnioittanut vanhoja fanejaan, päätti hän pilkata heitä ja ex-joukkuettaan rajulla tavalla. Lindholm hakkasi nimittäin voiton jälkeen käsiään yhteen sillä seurauksella, että Hurricanesin fanit alkoivat buuaamaan hänelle. Tähän Lindholm vastasi pelkästään naureskelemalla.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!