VIDEO: Elias Pettersson ihastuttaa länsinaapurissa – kieltäytyi kesällä NHL-sopimuksesta

Elias Pettersson iski kauniin rankkarimaalin joukkueen harjoituksissa.
Elias Pettersson iski kauniin rankkarimaalin joukkueen harjoituksissa.

SHL-seura Växjö Lakersin riveissä pelaava Elias Pettersson on ihastuttanut ruotsalaisfaneja jo pidemmän aikaa. Nuorukaisesta povataan Ruotsin uutta NHL-tähteä.

Ruotsin jääkiekon tulevaisuus, eli Rasmus Dahlin, tullaan varaamaan ensi kesänä johonkin onnekkaaseen seuraan. Todellisuudessa Ruotsilla on muitakin todellisia tulevaisuuden supertähtiä, kuten esimerkiksi hyökkääjä Elias Pettersson.

Pettersson nousi suuremman kansan tietoisuuteen vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa, mutta todellisuudessa hän on dominoinut kaukaloissa jo pidempään. 19-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 35 SHL-otteluun 17 maalia ja todella komeat 45 tehopistettä.

Pettersson olisi saanut NHL-sopimuksen jo viime kesänä, mutta nuorukainen päätti äärimmäisen kypsästi, että hän ei ole vielä valmis NHL:n tuomiin haasteisiin. Tästä syystä johtuen hän ei ottanut sopimusta vielä vastaan.

Växjö Lakersin riveissä pelaava superlupaus on tällä hetkellä koko SHL:n kolmanneksi paras pistemies, joten hänen tulevaisuudestaan on helppo povata valoisaa.

Katso Petterssonin tähän asti parhaat suoritukset tältä kaudelta alta löytyvästä videosta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=7ebmOZQ5DUs&t=2s

Suosittelemme myös:
Antti Raanta joutui autokolariin – palasi harjoituksiin jo seuraavana päivänä

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!