Ennakko: Onnistuuko Jokerit nappaamaan kauden avausvoiton SKA Pietarista?

jokerit

Lauantain jännittävin koitos käydään Helsingin Kaisaniemessä, jossa vastakkain ulkoilmaottelussa iskevät Jokerit ja SKA Pietari.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmissa otteluissa voiton on napannut huikean alkukauden pelannut SKA Pietari. Varsinkin joukkueiden reilun kuukauden takaisessa kamppailussa Jokereilla oli kaikki avaimet voittoon, sillä helsinkiläiset johtivat ottelua kolmesti. SKA taisteli kuitenkin kerta toisensa jälkeen rinnalle ja lopulta voittoon. Kamppailun voittomaalin iski jatkoajalla osunut Pavel Datsyuk, joka ei lauantaina pelaa loukkaantumisen takia.

Datsyukin poissaolo tuntuisi muiden joukkueiden kokoonpanossa todella rajusti, mutta pietarilaisten nipusta löytyy korvaajia. Vai miltä kuulostaa sellainen tosi asia, että tilalle on heittää Vegasista saapunut Vadim Shipachyov, joka teki viime kaudella KHL:ssä 50 otteluun 76 pistettä.

Jokereilla onkin valtava urakka edessä, mikäli joukkue mielii napata voiton ainutlaatuisesta ulkoilmaottelusta. Pienenä faktana vielä, että SKA Pietari ei ole hävinnyt ainuttakaan vieraspeliä tällä kaudella. Joukkue on kerännyt 17 ottelusta 50 pistettä maalierolla 81-18.

Jokerit vs. SKA Pietari – Eeli Tolvanen vs. Ilja Kovaltshuk

Coolbet tarjoaa Helsinki Ice Challenge -otteluun erikoiskohteita. Voit mm. veikata sitä, että tekeeko Jokereiden superlupaus Eeli Tolvanen ottelussa hattutempun. Tästä suorituksesta tarjotaan kertoimeksi 30.00.

Yksi erittäin mielenkiintoinen kohde on, että laukooko Tolvanen ottelussa yli 3,5 kertaa. Jokereiden ylivoiman maestrona toimiva nuorukainen on erittäin hanakas laukoja, joten voisi kuvitella rajan olevan paperia. Coolbet kuitenkin antaa yli 3,5 laukauksesta kertoimeksi 1.76.

Vastaavasti voit veikata myös SKA Pietarin supertähden Ilja Kovaltshukin laukaisumäärää. Venäläistähden kohdalla raja on asetettu 4,5 kutiin. Puolestaan Kovaltshukin hattutempusta on tarjolla kertoimeksi 20.00.

Coolbet tarjoaa otteluun myös korotetut kertoimet, joten otteluun löytyy varmasti pelattavaan!

Accuscoren tarjoaman simulaation ja muut vetovihjeet löydät TÄSTÄ LINKISTÄ!

KHL-vedot sisään Coolbetilla!