Ensi yönä se alkaa – NHL on taas täällä

NHL-kausi 2015-2016 päättyi Penguinsin juhliin
NHL-kausi 2015-2016 päättyi Penguinsin juhliin

NHL-kausi starttaa ensi yönä kello kaksi Suomen aikaa, kun Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs ottavat toisistaan mittaan kauden ensimmäisessä ottelussa. Ketkä ovat NHL:n suurimmat suosikit tulevalle kaudelle ja löytyykö pelilistoilta vedonlyönnin kannalta otannallisia kohteita?

Ennakkosuosikit:

Stanley Cupin voittajasuosikeista puhuttaessa pääpaino on hieman yllättäen siirtynyt Läntisesta konferenssista Itäisen puolelle täksi kaudeksi. Suurimmat suosikit Cupin voittajiksi ovat viime kauden mestari Pittsburgh Penguins (10.00), Tampa Bay Lightning (10.00), Washington Capitals (10.00) sekä Lännen puolelta Chicago Blackhawks (13.00), St. Louis Blues (13.00) ja Dallas Stars (14.00). Löytyisikö näiden joukkueiden takaa potentiaalisia mestareita?

Idän puolelta mielenkiinto keskittyy New York Rangersiin (35.00) sekä Boston Bruinsiin (30.00). Rangers on tottunut menestymään ja joukkueella on jalkeilla jälleen kilpailukykyinen nippu. Maalilla King Henrik Lundqvist on ehdottomasti yksi NHL:n parhaista maalivahdeista. Rangersin joukkueesta riittää luistelu- sekä ratkaisuvoimaa, mutta pystyykö Lundqvist venymään parhaaseen keskinkertaisen pakiston takana? Boston Bruinsin sentteriosasto on lähes tulkoon NHL:n parasta. David Krejci, Patrice Bergeron sekä St. Louis Bluesista saapunut David Backes luovat joukkueelle timanttisen sentterikolmikon, mutta onko Zdeno Charan johtama pakisto jo hieman liian hidas Stanley Cup -contenderiksi?

Pelaajaerikoiset:

Norris Trophy:

Norris Trophyn voittajaksi on paljon hyviä kandidaatteja ennakkosuosikkien takana. Tampa Bay Lightningin ruotsalaispakki Victor Hedmanin Norris Trophy -voitosta tarjotaan kerrointa 12.00, jota voi pitää hyvänä kertoimena. Samaa voi sanoa myös P.K. Subbanin kertoimesta 10.00.

Teuvo Teräväinen, pisteet yli/alle 50,5 pistettä:

Carolina Hurricanesiin siirtynyt Teuvo Teräväinen tulee saamaan paljon vastuuta, mutta riittääkö miehellä puhti yli 50 tehopisteeseen? Keskushyökkääjähierarkiassa Teräväisen edellä on nähtävästi Staalin ja Raskin kaltaisia miehiä ja 50 pistettä kuulostaa todella korkealta rajalta. Viime kaudella Teräväinen viimeisteli 78 ottelussa 35 tehopistettä ja 115 NHL-runkosarjaottelussa tämä taituri on tehnyt yhteensä 44 tehopistettä.

Paras suomalainen pistemies:

Kenestä kruunataan sitten paras suomalainen pistemies runkosarjassa? Eihän tähän voi olla kuin yksi vastaus: Sasha Barkov. Barkovin suomalaispörssin voitolle kerroin 3.00 on todella hyvä tarjous, joten tähän tartutaan ehdottomasti.

Muista lukea myös aikaisemmin julkaisemamme ”NHL:n merkittävimmät liiderit johtavat joukkojaan -blogi.

Coolbet järjestää sivustollaan kisan, jossa voit voittaa korkeimmalla kertoimella NHL-matkan New Yorkiin. Lisätiedot ja kilpailun löydät TÄÄLTÄ.

Myös Betsafe elää mukana heti kauden alusta asti.

Coolbetin 150€ bonus talteen!

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!