Ennätykset uusiksi: Eric Perrin rikkoi jälleen uuden rajapyykin

Nyt se on varmaa: Eric Perrin tekee paluun JYP:iin.

TPS:n Eric Perrin rikkoi jälleen eilen illalla yhden ennätyksen lisää, mikä vain vankisti hänen paikkaansa Liigan kaikkien ulkomaalaispelaajana.

Turun Palloseuran riveissä kolmatta kauttaan pelaava Eric Perrin vankisti eilen paikkaansa Liigan kaikkien aikojen parhaana pelaajana. Kanadalaishyökkääjä on pelannut Suomen pääsarjatasolla nyt 586 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 173 maalia ja yhteensä 496 tehopistettä.

Yksi miehen maaleista syntyi eilisessä kamppailussa Pelicansia vastaan, kun TPS vei ottelun nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 6-5.

Perrinin maali numero 173 tarkoitti samalla sitä, että hän nousi yksin Liigan kaikkien aikojen parhaaksi ulkomaalaiseksi maalintekijäksi. Hän ohitti osumansa ansiosta Darren Boykon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jo aiemmin tällä kaudella Perrin ohitti Liigan ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen pistepörssissä legendaarisen Otakar Janeckyn.

Perrin on pelannut TPS:n lisäksi myös JYP:n riveissä, missä hän pelasi vuodet 2010-15. Kanadalainen on voittanut urallaan myös Stanley Cupin mestaruuden, jonka hän pokkasi kauden 2003-04 päätteeksi Tampa Bay Lightningin riveissä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018