Erik Haula ja Eetu Luostarinen siirtyvät suurkaupassa Flordiaan

Florida Panthersin organisaatio kasvaa kahdella suomalaisnimellä, kun hyökkääjät Erik Haula ja Eetu Luostarinen siirtyvät itärannikolle.

Carolina Hurricanes kauppasi hyökkääjät Erik Haulan, Eetu Luostarisen ja Lucas Wallmarkin sekä puolustaja Chase Priskien Florida Panthersin riveihin vaihdossa Vincent Trochekiin. Yhdysvaltalainen Trochek on toiminut viime kausien ajan floridalaisten kakkossentterinä kapteeni Aleksander Barkovin toimittaessa ykkössentterin roolia.

Haula ei ehtinyt kauaa pelata Carolinassa, sillä hän siirtyi seuraan täksi kaudeksi Vegas Golden Knightsista. Hurrikaaninutussa nopealle sentterille ehti kertyä 41 ottelussa tehopisteet 12+10=22. Haulan sopimus loppuu tähän kauteen, joten Vegasin ja Carolinan lisäksi Minnesotassa NHL-urallaan pelannut porilainen saattaa hyvinkin jälleen kesällä vaihtaa maisemaa.

Haulan tapaan myös Luostarinen ehti pelaamaan vain tämän kauden Carolinan organisaatiossa. Kahdeksassa NHL-ottelussa yhden syöttöpisteen saalistanut Luostarinen on viettänyt kauden pääosin farmiseura Charlotte Checkersissä, jossa pistepussiin nasahti 44 ottelussa 8+17=25.


KATSO MYÖS: Ilja Kovaltshuk siirtyy Washington Capitalsiin