VIDEO: Erik Haula ratkaisi upealla osumalla – Vegas voitti toisessa jatkoerässä

Erik Haula iski aamuun saakka kestäneen pudotuspeliottelun voittomaalin toisessa jatkoerässä.
Erik Haula iski aamuun saakka kestäneen pudotuspeliottelun voittomaalin toisessa jatkoerässä.

Suomalaishyökkääjä Erik Haula naulasi Vegasin voittomaalin vasta äskettäin loppuneessa ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Moni puhui ennen pudotuspelien alkua, että Vegas Golden Knightsin komea kausi loppuisi pudotuspeleissä nopealla tahdilla, kun se sai vastaansa kokeneen Los Angeles Kingsin. Kuitenkin niin vain Vegas on pitänyt kotitaiastaan kiinni, sillä se johtaa ottelusarjaa jo lukemin 2-0.

Näistä jälkimmäinen oli todellinen trilleri. Kamppailussa tehtiin yhteensä vain kolme maalia, vaikka se kesti lähes 100 minuuttia. Kotiyleisön päästi piinasta suomalaishyökkääjä Erik Haula, joka iski voittomaalin toisen jatkoerän loppupuolella.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Kyseessä ei myöskään ollut mikään ruma maali, sillä Haula vei tilanteessa Jonathan Quickin pihalle komealla harhautuksella. Quick oli kamppailussa kuitenkin erinomaisella tasolla, sillä hän nappasi jopa 54 torjuntaa. Miehen virkaveli, Golden Knightsin Marc-Andre Fleury, otti sen sijaan 29 koppia.

Ottelun muista maaleista vastasivat Vegasin Alex Tuch ja Los Angelesin Paul LaDue. Voit katsoa Haulan kaunokaisen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
MM 2018: Tässä on Leijonien kieltäytyjät – toistaiseksi! Karmaisevaa luettavaa