VIDEO: Erik Haula sikaili – löi kyynerpäällä Anze Kopitaria naamaan

Erik Haula sikaili viime yön kamppailussa Los Angeles Kingsiä vastaan.
Erik Haula sikaili viime yön kamppailussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Suomalaishyökkääjä Erik Haula sikaili viime yön kamppailussa Los Angeles Kingsiä vastaan, jonka Vegas vei nimiinsä lukemin 3-2.

Vegas Golden Knightsin uskomaton taival NHL:ssä vain jatkuu jatkumistaan, sillä se vei eilisenkin ottelun Los Angeles Kingsiä vastaan nimiinsä lukemin 3-2.

Moni asiantuntija piti jo lähes ”varmana”, että Golden Knightsin tuhkimotarina NHL:ssä tulisi päätökseensä viimeistään ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Los Angelesia vastaan, mutta niin vain Vegas johtaa ottelusarjaa viime yön kamppailun jälkeen lukemin 3-0.

MUISTA MYÖS:
Unibet betsimestari – siinäkö uusi tittelisi? Palkintona liput MM-kisoihin

Ottelussa nähtiin kuitenkin myös yksi ikävämpi hetki, kun suomalaishyökkääjä Erik Haula joutui pieneen nahisteluun Kingsin kapteeni Anze Kopitarin kanssa.

Koko vyyhti sai alkunsa siitä, kun Kopitar kaatoi Haulan kovalla poikittaisella mailalla jään pintaan, eikä suomalaislaituri pitänyt tästä lainkaan. Tämän seurauksena hän yritti huitaista Kopitaria ja osui häntä lopulta kyynerpäällä naamaan. Kopitar luisteli tilanteen jälkeen hitaasti takaisin vaihtopenkille pidellen naamastaan kiinni.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Vegas ja Columbus ryöstivät jälleen – Golden Knights voiton päässä jatkopaikasta