VIDEO: Erik Karlsson äityi paraatipelastukseen – otti kiekon maaliviivalta

Erik Karlsson suoritti viime yön ottelussa todellisen paraatipelastuksen, joskin Blackhawks marssi ottelussa tästäkin huolimatta voittoon.
Erik Karlsson suoritti viime yön ottelussa todellisen paraatipelastuksen, joskin Blackhawks marssi ottelussa tästäkin huolimatta voittoon.

Ottawan ruotsalainen megatähti Erik Karlsson suoritti viime yön kamppailussa uskomattoman pelastuksen, kun hän otti kiekon haltuunsa maaliviivalta.

Ottawa Senators kohtasi viime yön kamppailussaan Chicago Blackhawksin. Kotijoukkue oli ottelussa lopulta vahvempi, sillä Blackhawks kuittasi pelin nimiinsä lukemin 3-2 vl.

Chicagolla oli kuitenkin paikka iskeä ottelussa vielä yksi maali enemmän, sillä se sai kiekon aina maaliviivalle saakka. Tässä vaiheessa kuviin astui kuitenkin ruotsalainen megatähti Erik Karlsson, joka pelasti pelivälineen kaikista kriittisimmällä hetkellä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Blackhawksin Brandon Saad sai nimittäin kiekon maaliviivalle saakka, mutta juuri kun se oli lipumassa Ottawan maaliin, pelasti Karlsson joukkueensa takaiskulta.

Huomattavaa tilanteessa oli myös se, kuinka Karlsson ei vain tyytynyt sutaisemaan kiekkoa pois omalta alueelta, vaan hän otti sen haltuunsa ja lähti pelaamaan sitä hallitusti eteenpäin.

Voit katsoa videon tapahtumasta alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Karlsson, joka on yhdistetty viime aikoina vahvasti siirtohuhuihin, on pelannut tällä kaudella 54 ottelua, joissa hän on iskenyt omaan tasoonsa nähden heikot viisi maalia ja yhteensä 41 tehopistettä.

Monien mielestä maailman parhaan puolustajan sopimus umpeutuu ensi kauden päätteeksi. Tästä syystä johtuen moni seura on tällä hetkellä hänen perässään, sillä Senatorsilla ei välttämättä ole tarpeeksi dollareita väsätä miehelle jatkosopimusta.

Karlssonin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018